דרוש מידע מכירים את החוצפן הזה? מה שמו? ואיך מתמודדים איתו?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כל שנה בתקופה זו הם מבקרים אותנו בבית, בעיקר בחצר אבל מוצאים את הדרך לחדור פנימה...
מה שמעצבן אצלם יותר מאחרים זה התעוזה שלהם להסתובב איפה ומתי שבא להם בככל מיני מקומות שהבני דודים שלהם המקקים וגם הקרובים הרחוקים יותר - הנמלים לא חושבים להתקרב, ובמקרה הצורך הם מגלים כושר תעופה בינוני...
תכל'ס אתם מזהים את השם שלהם כי כמה שניסיתי לחפור בגוגל לא מצאתי...
בטח אם אתם מכירים הדברה שיכולה עליהם אשמח מאד
תודה רבה
סליחה על איכות התמונות הירודה... אולי בהמשך נצליח לצלם עם משהו יותר איכותי...

קבצים מצורפים

• תצלום0007.jpg
    תצלום0007.jpg
    KB 478.2 · צפיות: 28
  • תצלום0008.jpg
    תצלום0008.jpg
    KB 450.8 · צפיות: 35
  • תצלום0009.jpg
    תצלום0009.jpg
    KB 436.5 · צפיות: 33
  • תצלום0012.jpg
    תצלום0012.jpg
    KB 352.2 · צפיות: 32
  • תצלום0014.jpg
    תצלום0014.jpg
    KB 523 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא מהמשפחה..
תראה את מבנה הרגליים והגוף של "שלך"
ושל כל שאר "המשפחה"
חבל שאין לי מצלמה יותר איכותית בשביל לצלם יותר באיכות, אבל יש הרבה הבדלים גדולים ומהותיים בין התיקנים לבין החבר'ה שלי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חבל שאין לי מצלמה יותר איכותית בשביל לצלם יותר באיכות, אבל יש הרבה הבדלים גדולים ומהותיים בין התיקנים לבין החבר'ה שלי...
אוח...באמת חבל...כל כך חבל!!
אני הייתי רוצה את זה בתלת מימד:sneaky:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה