כללי מכירים את הכיסא הזה? יש לכם ניסיון איתו?

• הוסף לסימניות
איך הכיסא הזה למישהו יש ניסיון איתו?
שווה את הכסף ואת הנוחות?
כסא עבודה למנהלים ועובדי הייטק,גובה מתכוונן, מוט פנאומטי בצבע כסף .גלגלים מיוחדים למניעת שריטות ורעש IQ-W-010 מבית BRADEX
http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7763835

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו הכיסא שיש לי, ואני מאד מרוצה.
אם זה אכן הדגם הזה, הוא מיועד לשימוש עד 3.5 שעות ישיבה רצופות ומחזיק עד 100 ק"ג...

• הוסף לסימניות
כל הקישורים סגורים לי.

• הוסף לסימניות
במחיר הזה מומלץ להגיע לווקסמן בפ"ת (אין לי שם אחוזים-סתם לקוחה מרוצה) ופשוט לבדוק את הכסאות.
ככה זה לא יהיה חתול בשק!!!

• הוסף לסימניות
כיסא אורטופדי

ShowPic.asp
נכתב ע"י רוצה טוב;1750623:
כל הקישורים סגורים לי.

קבצים מצורפים

• HOW TO USE A KNEELING CHAIR.mp4
    10 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
כיסא ברכיים

אני ישבתי שנים על כיסאות מנהלים עם גב "אורטפדי" רובם המוחלט לא החזיק יותר משנה וגם לאחר ישיבה/שכיבה/רכינה ממושכת הגב כואב ברמות שאין לתאר
לאחר התייעצות עם אורטופד הומלץ לי הכיסא הזה ואני אמרתי לאורוטפד ד"ר זה כיסא בלי גב כך אני אשב יותר כפוף והגב יכאב יותר והוא הסביר לי את הטריק של הכיסא הזה
שברגע שאני אתמוך את הברכיים שלי אוטומטית הגב מתיישר וזה מה שמקל על כאבי הגב מאז כ-4 שנים אני יושב על כיסא כזה וב"ה אין כאבים בכלל
אני קניתי את הכיסא באתר דובל

קבצים מצורפים

• כסא יציבון של דובל - Yatzivon of Doobal.mp4
    13.8 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
כיסא ברכיים

מצרף קובץ נוסף

קבצים מצורפים

• פניאומטי.pdf
    KB 132.2 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע, אם יש עוד שמשתמשים בכסא ללא המשענת הזה, ומה דעתם לגביו.
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1750195:
איך הכיסא הזה למישהו יש ניסיון איתו?
שווה את הכסף ואת הנוחות?
כסא עבודה למנהלים ועובדי הייטק,גובה מתכוונן, מוט פנאומטי בצבע כסף .גלגלים מיוחדים למניעת שריטות ורעש IQ-W-010 מבית BRADEX
http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7763835

יש לי את זה וזה בסדר גמור (רק לי מפריע שאי אפשר לנקות הכסה יש רשת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה