מכירים את הכלי testdisk לשיחזור מחיצות? אפשר המלצות?

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
טוב אחרי שהרסתי לעצמי את המחיצה שהכי חשובה לי במחשב (פרוייקטים, תמונות, וכו') נראה לי שהצלחתי לסדר אותה תודות לכלי testdisk בינתיים לא שכתבתי את מה שהוא מציע כי
1. אני לא יודע כמה אחוזי הצלחה הוא נותן (100% בשבילי זה מספיק)
2. עדיין אין לי גיבוי לדיסק קשיח הזה (הווה אומר העתקה מלאה עם dd כדי שאם יהיו הפתעות בשיחזור שאני לא יצא קרח בלי הדיסק המקורי שעדיין אפשר לשחזר ממנו עם הרבה יותר סיכויים)
3. ראיתי שהוא לא מזהה כתב עברי מה שאומר שיכול להיות שכל מה שהוא ישחזר יהיה בג'יבריש
4. אם אני רוצה לשחזר יותר ממחיצה אחת בו זמנית הוא לא יהרוס לי כבר את מבנה המחיצות בשיחזור של הראשונה? (כנ"ל לגבי קבצים שמחקתי מהדיסק בכוונה (מסומן באדום) אם אפשר לשחזר את מה שאני רוצה ומה שלא להשאיר מחוק)

צפה בקובץ המצורף 67498

בינתיים מה שעשיתי זה הדמיה, מה שהתכנה מוצאת, עדיין לא שכתבתי שום דבר לדיסק! בין היתר היא נותנת לסייר במחיצה האבודה/פגומה כדי לראות שזה באמת היא (כמו בתמונה)

יש לכם כלים או רעיונות יותר טובים?
ניסיתי לעגן לא על ידי ההתקן אלא על ידי הגודל הכולל, נכשל
אני חייב לציין שהמחיצה עם מערכת קבצים EXT4

קבצים מצורפים

• תלת מימד7.jpg
    KB 165.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
טוב בס"ד הצלחתי לשחזר את כל המחיצה/ות שנאבדו לי
מסתבר שזו תכנה ממש פשוטה ויעילה בין היתר היא משחזרת בוט, קבצים, מחיצות, ועושה את העבודה ממש יפה ומהר
שמות בעברית נשארים תקינים בלי שום בעיות
ממליץ אותה לכל דיסק טכנאים
היא אומנם משורת הפקודה אבל היא חצי גרפית זאת אומרת שהכל תפריטים לא צריך לרשום שום פקודה במידה ויהיה לי זמן ויהיה ביקוש פה אני יעלה מדריך בנושא

מסקנה שלי בנושא זה שבחיים בעזרת ה' אבל בחיים אני לא ישתמש עם הכלי הזה של מיקרוסופט לניהול דיסקים
ווינדוס זה מערכת הפעלה ולא תוכנת צריבה, פרמוט דיסקים, או כל דבר אחר שלא קשור בצורה ישירה למערכת (שבנינו גם צריכה שיפור אבל זה לא הנושא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;431689:
טוב בס"ד הצלחתי לשחזר את כל המחיצה/ות שנאבדו לי
מסתבר שזו תכנה ממש פשוטה ויעילה בין היתר היא משחזרת בוט, קבצים, מחיצות, ועושה את העבודה ממש יפה ומהר
שמות בעברית נשארים תקינים בלי שום בעיות
ממליץ אותה לכל דיסק טכנאים
היא אומנם משורת הפקודה אבל היא חצי גרפית זאת אומרת שהכל תפריטים לא צריך לרשום שום פקודה במידה ויהיה לי זמן ויהיה ביקוש פה אני יעלה מדריך בנושא

מסקנה שלי בנושא זה שבחיים בעזרת ה' אבל בחיים אני לא ישתמש עם הכלי הזה של מיקרוסופט לניהול דיסקים
ווינדוס זה מערכת הפעלה ולא תוכנת צריבה, פרמוט דיסקים, או כל דבר אחר שלא קשור בצורה ישירה למערכת (שבנינו גם צריכה שיפור אבל זה לא הנושא)

ביקוש !
כי המדריך היחיד נמצא באתר התכנה ואין בכל הרשת מדריך בעברית.
תודה מראש !

• הוסף לסימניות
אתה יכול לתרגם את ההויקי של אתר התוכנה יש שם כל כך הרבה מסכים שזה נהיה מספיק ברור, זכור לי שבעבר כתבתי עליה עוד באיזה אשכול שפתחה "שיר770" בפורום מחשבים אם אני איני טועה אם יהיה לי זמן אני יחפש, כרגע העבודה כאן היא במלוא המרץ :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;431395:
טוב אחרי שהרסתי לעצמי את המחיצה שהכי חשובה לי במחשב (פרוייקטים, תמונות, וכו') נראה לי שהצלחתי לסדר אותה תודות לכלי testdisk בינתיים לא שכתבתי את מה שהוא מציע כי
1. אני לא יודע כמה אחוזי הצלחה הוא נותן (100% בשבילי זה מספיק)
2. עדיין אין לי גיבוי לדיסק קשיח הזה (הווה אומר העתקה מלאה עם dd כדי שאם יהיו הפתעות בשיחזור שאני לא יצא קרח בלי הדיסק המקורי שעדיין אפשר לשחזר ממנו עם הרבה יותר סיכויים)
3. ראיתי שהוא לא מזהה כתב עברי מה שאומר שיכול להיות שכל מה שהוא ישחזר יהיה בג'יבריש
4. אם אני רוצה לשחזר יותר ממחיצה אחת בו זמנית הוא לא יהרוס לי כבר את מבנה המחיצות בשיחזור של הראשונה? (כנ"ל לגבי קבצים שמחקתי מהדיסק בכוונה (מסומן באדום) אם אפשר לשחזר את מה שאני רוצה ומה שלא להשאיר מחוק)

צפה בקובץ המצורף 67498

בינתיים מה שעשיתי זה הדמיה, מה שהתכנה מוצאת, עדיין לא שכתבתי שום דבר לדיסק! בין היתר היא נותנת לסייר במחיצה האבודה/פגומה כדי לראות שזה באמת היא (כמו בתמונה)

יש לכם כלים או רעיונות יותר טובים?
ניסיתי לעגן לא על ידי ההתקן אלא על ידי הגודל הכולל, נכשל
אני חייב לציין שהמחיצה עם מערכת קבצים EXT4

ממליץ לתוכנה זה
זה תוכנה שבונה את קובץ לוג (LOG) של הקשיח
ויש אפשרות משם לגבות למקום אחר במידה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נח;775412:
ביקוש !
כי המדריך היחיד נמצא באתר התכנה ואין בכל הרשת מדריך בעברית.
תודה מראש !
וואו, מצטרף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה