עזרה מכירים את המלון ?

• הוסף לסימניות
מלון אזימוט מדי טרה נתניה ?

האם מתאים לציבור חרדי מבחינת האוכלוסיה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
מכירה רמדה בנתניה, לא בחופש אלא עכשיו זה מתאים מאד חדרים מהממים הכל סוויטות, וארוחת בוקר רבנות מהדרין עם משגיח במקום שמסביר מה העדה החרדית ולנדא ומה כל השאר.

• הוסף לסימניות
הבנתי שהחדרים צופים לבריכה
לא?

• הוסף לסימניות
הבנתי שהחדרים צופים לבריכה
לא?
אם השאלה היא על רמדה אז אני תמיד לקחתי חדר עם נוף לים וזה מקום ממש צנוע כי אין שם שחיה ממול, רק מקום נעול למצנחי רחיפה.
לא לוקחת אחריות על שמירת עיניים של אף אחד שכל אחד ינהג לפי בחירתו האישית ולפי הוראת רבו.

קבצים מצורפים

• 1621345368515.png
    1621345368515.png
    KB 190 · צפיות: 105
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שאם אין מקום במלון גלי צאנז אז אנשים לוקחים שם חדרים.
ברור שהאוכלוסיה שם מעורבת ובכלל לא רק חרדית אבל זה הכי קרוב לקרית צאנז.

• הוסף לסימניות
אם השאלה היא על רמדה אז אני תמיד לקחתי חדר עם נוף לים וזה מקום ממש צנוע כי אין שם שחיה ממול, רק מקום נעול למצנחי רחיפה.
לא לוקחת אחריות על שמירת עיניים של אף אחד שכל אחד ינהג לפי בחירתו האישית ולפי הוראת רבו.
כמה עולה ללילה?
ומה המרחק הליכה מגלי צאנז?

• הוסף לסימניות
מעניין לעניין, איך האוכל בגלי צאנז?
שמעתי שלאחרונה החליפו שם שף.

• הוסף לסימניות
מרחק של 5 דקות מגלי צאנז
הזמנו שבת בגלי צאנז ומכיוון שלא היה שם מקום הם שאלו אותנו אם אנחנו רוצים רק לישון שם
השילוב הזה היה מוצלח מאוד כי החדרים שם הרבה יותר ברמה
בקשר לצניעות אנחנו קבלנו חדר עם נוף לים ולא לברכה
והאוכל שם ברמה מאוד טובה (אני אחת שביקרתי במלא מלונות)
מבחינתי מומלץ מאוד

• הוסף לסימניות
מרחק של 5 דקות מגלי צאנז
הזמנו שבת בגלי צאנז ומכיוון שלא היה שם מקום הם שאלו אותנו אם אנחנו רוצים רק לישון שם
השילוב הזה היה מוצלח מאוד כי החדרים שם הרבה יותר ברמה
בקשר לצניעות אנחנו קבלנו חדר עם נוף לים ולא לברכה
והאוכל שם ברמה מאוד טובה (אני אחת שביקרתי במלא מלונות)
מבחינתי מומלץ מאוד
סליחה שלא הבנתי,
מי שאל אם אתם רוצים רק לישון?
ואיפה אכלתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה