אם השאלה היא על רמדה אז אני תמיד לקחתי חדר עם נוף לים וזה מקום ממש צנוע כי אין שם שחיה ממול, רק מקום נעול למצנחי רחיפה.הבנתי שהחדרים צופים לבריכה
לא?
הי, קיבלת מענה על המלון?מלון אזימוט מדי טרה נתניה ?
האם מתאים לציבור חרדי מבחינת האוכלוסיה?
לא..הי, קיבלת מענה על המלון?
כמה עולה ללילה?אם השאלה היא על רמדה אז אני תמיד לקחתי חדר עם נוף לים וזה מקום ממש צנוע כי אין שם שחיה ממול, רק מקום נעול למצנחי רחיפה.
לא לוקחת אחריות על שמירת עיניים של אף אחד שכל אחד ינהג לפי בחירתו האישית ולפי הוראת רבו.
סליחה שלא הבנתי,מרחק של 5 דקות מגלי צאנז
הזמנו שבת בגלי צאנז ומכיוון שלא היה שם מקום הם שאלו אותנו אם אנחנו רוצים רק לישון שם
השילוב הזה היה מוצלח מאוד כי החדרים שם הרבה יותר ברמה
בקשר לצניעות אנחנו קבלנו חדר עם נוף לים ולא לברכה
והאוכל שם ברמה מאוד טובה (אני אחת שביקרתי במלא מלונות)
מבחינתי מומלץ מאוד
רחוק מאדכמה עולה ללילה?
ומה המרחק הליכה מגלי צאנז?
שימי לב שאת מדברת על רמדהרחוק מאד
עניתי על שאלה ששאלו לגבי רמדה.שימי לב שאת מדברת על רמדה
ואני דיברתי על מדי טרה
@חדיש
אתם יכולים ליצור איתי קשר???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים