מכירים את המרצה?

• הוסף לסימניות
מכירים הרצאה מלאה שלו?

קבצים מצורפים

• החילוק בין המוחות.mp4
    6 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הוא בהחלט משעשע,
אבל מאיפה הוא מצא כזה קהל מפדבק?!
הוא אומר דברים ידועים, אמנם בקול שיכול להעיר אותך מהשינה,
אבל איך שהם שואגים מצחוק - זה משהו!

• הוסף לסימניות
פשוט נראה לרגעים שהוא מופתע בעצמו מזה שזה כל כך קורע אותם.

• הוסף לסימניות
אני דווקא לא מופתעת מהצחוק שלהם.
כנראה לא שמעת הרצאות של הרב קוואס..

ככה אנשים מגיבים להדמיה כל כך אמיתית שמשקפת בול את המציאות.

בכל מקרה, באמת מעניין אותי לדעת מי המרצה ואם יש לו הרצאות נוספות בסגנון.

• הוסף לסימניות
דווקא שמעתי... זה סוג של צחוק שישראלים לחוצים לא יודעים לצחוק כנראה :)
נראה שאין להם הרבה דאגות בחיים...
בכל אופן סליחה שנתקעתי לך באמצע האשכול, אם מישהו יכול למחוק את הודעותי הלא רלוונטיות - בכיף :)
ותודה לך, צחקתי! :)

• הוסף לסימניות
לא מפריע לי שצחקת, אדרבא!
רק היה חשוב לי שלא יחשבו שהעליתי את זה בשביל הצחוק אלא בשביל מטרה אחרת.

• הוסף לסימניות
פשוט חכם.

• הוסף לסימניות
זה נראה מופע סטנדאפ ולא הרצאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה