שיתוף מכירים את זה שאתם מנסים לבחור פונט מתאים ומסתבכים? יש לי רעיון

• הוסף לסימניות
רעיון שאימצתי עבור עצמי ורוצה לשתף אתכם.

הכנתי חוברת בה הכנסתי את הפונטים שיש לי, עם המשקלים שלהם והדפסתי בשביל שיהיה לי מול העיניים. לא השקעתי בעיצוב, כי זה לא משהו שאני צריך לשווק.

סידרתי את זה לפי סדר הפעת הפונטים בתוכנות (ולא לפי סדר א ב העברי) וכך כאשר אני מתלבט איזה פונט לבחור אני רואה את האפשרויות עם (כמעט) כל האותיות מול העיניים.

מצרף את הקובץ שהכנתי

קבצים מצורפים

• הפונטים שלי.pdf
    2.5 MB · צפיות: 311
  • הוסף לסימניות
רעיון שאימצתי עבור עצמי ורוצה לשתף אתכם.

הכנתי חוברת בה הכנסתי את הפונטים שיש לי, עם המשקלים שלהם והדפסתי בשביל שיהיה לי מול העיניים. לא השקעתי בעיצוב, כי זה לא משהו שאני צריך לשווק.

סידרתי את זה לפי סדר הפעת הפונטים בתוכנות (ולא לפי סדר א ב העברי) וכך כאשר אני מתלבט איזה פונט לבחור אני רואה את האפשרויות עם (כמעט) כל האותיות מול העיניים.

מצרף את הקובץ שהכנתי
עבודה מאוד יפה.
אני פשוט משתמש בקטלוג החדש של פונטביט (2021, הגירסה האחרונה) שמכיל ארכיון של כל הפונטים שיצאו על ידם מסודרים ומקוטלגים לפי סוג.

• הוסף לסימניות
רעיון מצויין!

מזכיר קצת את הימים מהלימודים...
כשבמקום קישוטים תלינו על הקירות דוגמאות של פונטים :p

עבודה מאוד יפה.
אני פשוט משתמש בקטלוג החדש של פונטביט (2021, הגירסה האחרונה) שמכיל ארכיון של כל הפונטים שיצאו על ידם מסודרים ומקוטלגים לפי סוג.
יש משהו בסידור לפי ההופעה בתוכנה
וגם ההפשטות של האותיות כמות שהן ללא פסקות וטיפוגרפיות
שעוזר להכיר יותר לעומק את הפונט ומקל בבחירה.

• הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה.

א. כנראה שאין לך את כל הפונטים שיש בחוברת
ב. בחוברת זה לא מסודר לפי הסדר בתוכנה

• הוסף לסימניות
לי יש משהו הרבה יותר נוח!
תוסף לכרום שמציג את כל הפונטים במחשב
מציג פונטים
נח מאדדדדדדדדדד
אפשר ללחוץ על כל פונט שנראה לך מתאים לעבודה ואז לעבור לעמוד הפונטים הבחורים ולהחליט יותר בקלות...
בהצלחה, תהנו!!

• הוסף לסימניות
מציג פונטים
נח מאדדדדדדדדדד
אפשר ללחוץ על כל פונט שנראה לך מתאים לעבודה ואז לעבור לעמוד הפונטים הבחורים ולהחליט יותר בקלות...
בהצלחה, תהנו!!
וואווו
תודה
איזה יופי!

• הוסף לסימניות
מציג פונטים
נח מאדדדדדדדדדד
בהצלחה, תהנו!!
איך מתקינים את התוסף?
ואיפה הוא מופיע אחרי שמתקינים אותו?

• הוסף לסימניות
מציג פונטים
נח מאדדדדדדדדדד
בהצלחה, תהנו!!

היתה שווה כל העבודה שעשיתי, רק בשביל לקבל את המידע על התוסף הזה. מדהים!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פה מתקינים אותו-
ואז באתר הנ"ל מופיעים כל הפונטים שמותקנים במחשב ולא רק הברירת מחדל
תכלס אני צריכה כל פעם להכנס לאתר עצמו?
יש איזה אפשרות להגיע לתוסף בלי להכנס לאתר?
או בקיצור איך אני משתמשת בזה למעשה ,תוך כדי שאני עובדת על קובץ ורוצה לראות את הפונטים?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על השיתוף באמת יעיל.

• הוסף לסימניות
מציג פונטים
נח מאדדדדדדדדדד
בהצלחה, תהנו!!
מדהים!!!
ממש נוח!

• הוסף לסימניות
תכלס אני צריכה כל פעם להכנס לאתר עצמו?
יש איזה אפשרות להגיע לתוסף בלי להכנס לאתר?
או בקיצור איך אני משתמשת בזה למעשה ,תוך כדי שאני עובדת על קובץ ורוצה לראות את הפונטים?
צריך להיכנס לאתר, לא לתוסף. (התוסף רק גורם לכך שהאתר יציג את כל הפונטים שמותקנים במחשב)
כשאת רוצה לראות פונטים - את כותבת באתר את הטקסט שלך ורואה את הטקסט הזה בכל הפונטים שמותקנים..

• הוסף לסימניות
המילה הכי מתקדמת ונוחה בתחום בחירת פונטים:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה