- הוסף לסימניות
כנראה זה לא היה נמלי אש, כי זה לא גירד כ"כ חזק כמו התיאור שלך, ולא עשינו כלום עם העקיצות - נתנו להם שיעברו לבד.סליחה על הקפצת האשכול
עצה לעקיצת נמלי האש
ואזהרה לשמור לא לשחק בחול של חוף הים בהמשך של הרידינג צפונהצפה בקובץ המצורף 943589
הייתי בחוף הים בהמשך של הרידנג (מול שדה התעופה שנסגרה)ביום שישי האחרון בין השעות 4:30 ל6:30 בצהריים עם 2 ילדים אחת בת 4 ואחת בת 10 שיחקנו בחול קרוב יותר לשביל האופניים והליכה
(חשוב להדגיש שלא הלכנו לחוף לא מהדרין רק הלכנו לשחק בחול בחוף ריק ללא פריצות וכדו' חוף לא מוכרז רחוק מאוד מהמים המטרה היתה לשחק בחול ולא לחוף הים, ואני מדייקת שוב חוף לא מוכרז ריק מאנשים)
כשהלכנו למתקנים של הרידינג הרגשתי גירודים מאוד חזקים על הבטן והגב מתחת לבגדים שאח"כ תפסתי שזה עקיצות
כשהגענו הביתה ועשינו אמבטיה לילדה בת 4 מצאנו המון נמלים מתים שלא ירדו מהגוף רק עם הורדנו בכח אחד אחד
אז בדקתי גם את בת ה10 ואותו הדבר -מלא נמלים בינוניים (בגדל של כמה מילמטר בודדים)
ואז היא אמרה לי שכל הזמן גירד לה ועדיין מגרד לה
וכך כולנו התרחצנו חזק והכל היה נראה בסדר בשבת בלילה עד שהתעוררתי בשבת על הבוקר עם גירודים מאוד חזקים כשבדקתי מצאתי יותר מ12 עקיצות חלק מהם נפוחים כמו יתוש רגיל וחלק מהם ממש נפוחים בגודל של חצי שקל ויותר כואבות ומגרדות חזק
אח"כ מצאתי עוד כמה עקיצות על הראש
אין לי כמעט עקיצות של יתושים במשך השנה וחוץ מזה שאני יושנת עם חלון סגור ומזגן ולא היה לי עקיצת יתוש בחודשיים האחרונים וגם לא מצאתי יתוש אחד בכל הבית במשך כל היום למרות שהחלון היה סגור
והטענה הכי חזקה שזה נמלת האש ולא נמלה רגילה הרי אני יושנת עם חולצה אז איך יתוש נכנס לשם
האם יש לכם עצה כדי להוריד מהכאבים והגירודים
המטרד היה בעיקר למצוא אותם מתות ובכמויות אסטרונומיות
הנושאים החמים

Reactions: רק משיח ו-ערונית2 //