מכירים את מטחנת הבשר של קנווד?

• הוסף לסימניות
אני מדברת על המטחנה שמתחברת למיקסר KMIX,
האם היא שווה?

חשבתי לקנות למותי מתנה לחג, ואני יודעת שהיא צריכה מטחנת בשר-
שנה שעברה קנינו לה מיקסר KMIX, אז חשבנו להשלים את המטחנה לכבוד החג.

האם יש מישהי שיכולה להמליץ לי על המטחנה או לשלול? כי ראיתי ברשת 2 חוו"ד לא מחמיאות בכלל, לכן אני קצת חוששת.

תודה למגיבים.

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת לשוללים.
כמה היא עולה?
עדיף בהרבה לרכוש מעבד מזון, אפילו מחברה פשוטה.
המטחנות של מיקסר קנווד ממש לא מוצלחות.

• הוסף לסימניות
300 ש"ח. במה היא לא מוצלחת? (מעבד מזון טוב בשביל טחינת בשר???)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון - הסכין הגדולה של מעבד מזון מצויינת לטחינת בשר, אבל בהחלט זה כבר סיפור יותר יקר.
סביבות 650 ש"ח לבראון, שהוא מעולה, וגם ב400 ש"ח אפשר למצוא פשוטים יותר.

דבר שני - במה היא לא מוצלחת, המטחנה? המבנה שלה, הסיבובי מועד לתקיעות של הבשר, והסכין שבסוף, ביציאה, כנראה לא מספיק חד.
בכל אופן, אמא שלי אכלה עם זה המון קש עד שהיא התייאשה וקנתה מעבד מזון של מג'ימיקס, ומאז באה הרווחה. (אני טוחנת בשר בבראון, וגם כן מרוצה מאד)

• הוסף לסימניות
תודה, אשמח לשמוע חוו"ד נוספות.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה היום,
לאימי יש מטחנת בשר מעולה לקנווד מיג'ור (סיפור של 12 שנה)

מה שחשוב בכל סכין ברזל של כל כל מטחנה,
לנגב מייד לאחר השטיפה ע"מ שלא יחליד ויקהה.

וכן סכין לא חדה אפשר תמיד להשחיז.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
קניתי את המיקסר של קנווד K-MIX והם נותנים מתנה או את המטחנת בשר או קומקום או בלנדר משולב.
האם המטחנה שווה?
קומקום אני לא צריכה אני מתלבטת בין הבלנדר למטחנה

• הוסף לסימניות
מעבד מזון בראון עולה 450 קנינו שבוע.

• הוסף לסימניות
אם יש לכם כבר קנווד ואתם לא מרוצים ניתן לקנות סכין אחרת שהיא טובה יותר
אם עדיין לא קניתם, קנו מטחנת בשר של רוטל. מעולה!

• הוסף לסימניות
אני מקבלת מתנה, לא קונה לכן לא אקנה חברה אחרת רציתי חוות דעת רק על המטחנה הספציפית שמתלבשת על מיקסר קנווד

• הוסף לסימניות
לי יש את המיקסר Kmix של קנווד + מטחנת הבשר, מעולה! אין לי שום בעיות איתה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש קיי מיקס, הייתי מרוצה מאוד. השבוע המטחנה החלה לזייף, לאחר 11 חודשי עבודה...

נ.ב.
הסכין של המטחנה חדה מאוד!

• הוסף לסימניות
לי גם יש את המטחנה לדעתי היא בסדר גמור!לא הכי טובה בעולם!אבל טובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה