דרוש מידע מכירים את מרכז גלים ברמת גן- חדרי ציפה (לצוף)

• הוסף לסימניות
האם התנסית בחדרי הציפה?
כמה זה יעיל?

• הוסף לסימניות
זה נשמע ממש כיף..
גם אם לא יעיל, אני הייתי הולכת רק בשביל החוויה :)

• הוסף לסימניות
הייתי ,
היה כיף ומשחרר ללא ספק,
מפיג מתחים ונותן זמן להתחבר לעצמך,
היה חוויתי ומיוחד!

אני הלכתי עם אחותי בשביל החוויה,
אם הולכים למשהו ספציפי לא יודעת כמה מועיל , וכמה פעמים צריך ללכת עד שבאמת רואים שינוי .

אבל באופן כללי ממליצה!

• הוסף לסימניות
זה קשור למי ים המלח או משהו?

• הוסף לסימניות
אשמח לפרוט
(גם זמנים, למי מיועד, )

• הוסף לסימניות
זה מקום שמטפל בבעיות שונות, מרגיע את מערכת העצבים ומתאים מאוד גם לנשים בהריון,
מי שסובל מכאבי גב או כאבים שונים יעיל גם,
השיטה היא על ידי שעה של הרגעה למוח ולכל התדרים וציפה במיכל עם מלח מיוחד שגורם לגוף לצוף ולנתק את המוח מגירויים שונים, המלח גם מוחדר לגוף ובריא,
זה פעיל בערך מ-10 בבקר עד 7 בערב וגם ביום שישי,
כרגע המחיר הוא 250 במקום 350,
ותוכלו לצפות בקישור הבא ולהתרשם, http://www.galim.org/
אם יש משהיא רצינית שמענין אותה ללכת אפשר לנסות לעשות מחיר מוזל.

(אני בונה על כך שאקבל החזר מהקופה בתוך כל הסל של ה-8000.....;) הם יכולים לרשום בקבלה עבור טיפול הריוני וכד'........)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה