דרוש מידע מכירים את צפת? מחפשת אתכם....

• הוסף לסימניות
יש לי פרויקט במסגרת המסלול ואני צריכה דחוף מישהו שגר בצפת או מכיר את האזור ממש ממש טוב.
לכמה שאלות קטנות..
חלק היסטוריות.. וחלק טכניות..
זה פשוט דברים שאני לא מוצאת ברשת ונתקעתי..
ממש ממש חסד..
תודההה!!

מה שנוגע לי לעכשיו זה הרעיון של בתי קברות.
אז אני יודעת שיש את העתיק המפורסם... ששם קבור הארי, ר יוסף קארו, וכו.
יש גם בית הקברות הצבאי
והבנתי שיש עוד אחד בתחילת צפת..
איך קוראים לו? שאני יחפש אחריו..
ויש משהו מפורסם שקבור שם?

בעצם אני צריכה לאגור מידע למטייל החרדי בצפת ...

ושוב תודה תודה תודה!!!
כל בדל של מידע יעזור לי..

• הוסף לסימניות
בית הקברות שיש בתחילת צפת הוא אותו בית קברות של האר''י. למטה (בתחילת צפת) זה פשוט החלק החדש שבו קוברים נפטרים מהתקופה האחרונה, ולמעלה זה העתיק יותר. הצבאי הוא קצת מעל בית הקברות העתיק, אבל כולם על אותו שטח.
בהצלחה! אם את צריכה עוד עזרה אני יכולה לשלוח לך הודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
בית הקברות שיש בתחילת צפת הוא אותו בית קברות של האר''י. למטה (בתחילת צפת) זה פשוט החלק החדש שבו קוברים נפטרים מהתקופה האחרונה, ולמעלה זה העתיק יותר. הצבאי הוא קצת מעל בית הקברות העתיק, אבל כולם על אותו שטח.
בהצלחה! אם את צריכה עוד עזרה אני יכולה לשלוח לך הודעה פרטית.
הבנתי
ואי ממש ממש עזרת לי!!
אני בטוח יצטרך עוד עזרה.. - שומרת את הזכות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה