דרוש מידע מכירים את צפת, עזרו לי!

• הוסף לסימניות
היי
עקב בניית מאגר הדירות בצפת אני צריך מישהו שמכיר את צפת ויכול לומר לי איפה והיכן לשייך כל רחוב בעיר.
ממש תודה.

• הוסף לסימניות
מקפיץ לך!
חשוב שיהיה מאגר מסודר בצפת

• הוסף לסימניות
אין בפרוג צפתיים????????????.

• הוסף לסימניות
מה השאלה נענה לך
אולי תעשה לי הנחה בפרסום הדירה;)

• הוסף לסימניות
כמה שאלות
כיום חילקתי את העיר לאזורים.
א. העיר העתיקה.
ב. דרום.
ג. מאור חיים.
ד. הר כנען.
ה. מרכז העיר.
ו. שאר האזורים בצפת
האם זה נכון.
שאלה ב'.
לגבי רחובות אני יכול לשלוח טבלה של רחובות ותעזרו לי לשבץ אותם.
כרגע חשוב לי רחוב יוני. ורחוב הט"ז איפה למקם אותו

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור.
הגיע הזמן להקים בצפת מאגר דירות ללא תיווך
(פעם חלמתי לעשות זאת, אבל אם לא אני לפחות מישהו אחר)
רחוב יוני - דרום
רחוב ט"ז - קריית האמנים (נישה של העיר העתיקה)

• הוסף לסימניות
האם זה נכון.
זה בהחלט נכון.
הייתי רק מוסיף שאמור להיות הבדל גדול במחירי הדירות בין דרום העליון לדרום התחתון גם בגלל סוג האנשים, כי דרום העליון נחשב לאנשים יותר על רמה במשהו, וגם בגלל הנגישות של דרום העליון למרכז הקניות.
בנוסף, שהרחוב של בית החולים זיו לצד ימין מהכניסה לצפת אמור להיות זול ביותר בערך הדירות ובערך סוג המתגוררים בו.
ואני מדבר כמובן על מתגוררים ותיקים ולא על כאלו שקנו דירה לאחרונה בתמימות.
בנוגע לשאלה ב', אני לא עד כדי כך בקי, סך הכל אני גר בצפת כשתים עשרה שנה בלבד ונראה לי שבגלל שהתושבים במקום (ובפרט ותיקים) בסוג מאוד רגוע (אומרים שמי שצופר ברכבו בצפת- הגיע או מירושלים או מב"ב)- הם ישמחו להועיל לך ובפרט בשעות שאחרי התפילה בביהכנ"ס.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה