דרוש מידע מכירים את רות צו'לק ? - אשמח להמלצות או להיפך

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהו מכיר את רות צ'ולק לצורך טיפול זוגי, מה רמת המקצועיות שלה, אילו תעודות יש לה,
כל אינפורמציה תתקבל בברכה,
אשמח מנסיון אישי אבל לא רק,
תודה

• הוסף לסימניות
אישה מיוחדת. הייתי מצפה לפחות לכתוב הרבנית רות צ'ולק. כי היא באמת כזאת.
אשתו החדשה של הרב.
לא הייתי בטיפול אצלה, אבל מכירה מקרוב. אם יש שאלה ספציפית אוכל לברר.

• הוסף לסימניות
אישה מיוחדת. הייתי מצפה לפחות לכתוב הרבנית רות צ'ולק. כי היא באמת כזאת.
אשתו החדשה של הרב.
לא הייתי בטיפול אצלה, אבל מכירה מקרוב. אם יש שאלה ספציפית אוכל לברר.
שלום נעמי,
יודעת אם היא גם עוזרת לבחורות מעוכבות שידוכים?

• הוסף לסימניות
שלום נעמי,
יודעת אם היא גם עוזרת לבחורות מעוכבות שידוכים?
אמנם אני לא נעמי
אך מכירה מקרוב את הרבני צ'ולק (ראיתי שיש התלבטות פה , אז כן היא אישתו של הרב חנניה צ'ולק)
אישה מדהימה אין המון להשיג אנשים כאלה.
נראה לי שהיא עוסקת יותר בפרק ב'
אבל יש מקום לברר יותר.

• הוסף לסימניות
נעמי
רק מענין אותי אם זאת את
עלית ביום שני לאוטובוס 146 והנהגת שילמה לך?
סתם סקרנות......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה