כללי מכירים את תוכנת אוטוקד?

• הוסף לסימניות
ניתן להעביר ממנה קבצים לפוטו שופ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;703496:
ניתן להעביר ממנה קבצים לפוטו שופ?

ניתן. אך איני זוכר אם לפוט' או לאילוס'
כך זכור לי, לא ניסיתי.
למה לא תנסי?

• הוסף לסימניות
באילוס' אפשר לייבא קבצי אוטוקאד

• הוסף לסימניות
קבצים באוטוקד- איזה סיומת הם?

• הוסף לסימניות
DWG
DXF

• הוסף לסימניות
חברה ביקשה ממני לשואול, היות והיא רכשה מאדובי רק את תוכנת פוטו שופ, האם אפשר באיזשהיא צורה להמיר את הקובץ ולהביא אותו לפוטו שופ בלי צורך בתוכנת אילוסטריטור?

• הוסף לסימניות
אפשר לייצא PDF מאוטוקאד.

(אם אין לה אוטוקד אפשר להעלות לפה או לשלוח ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>)

• הוסף לסימניות
ואז כשמייבאים את קובץ ה- PDF לפוטו שופ הוא ניתן לעריכה?

• הוסף לסימניות
מה נקרא עריכה?
זה לא מגיע בשכבות

• הוסף לסימניות
היות ואני לא מכירה את אוטוקד איזה סוג עריכה נדרשת בפוטו שופ לקבצי אוטוקד? פשוט אחת באה ללמוד אצלי פוטו שופ כדי לערוך את הקבצים שהיא עורכת באוטוקד, תודה על המידע!

• הוסף לסימניות
כמי שמשתמש בשני התוכנות אני תמה מה יש לערוך בפוטושופ... משהו לא נראה לי.
אם היא רוצה להוסיף צבעים וטקסטורות וכדו' ויותר נוח לה לעשות את זה בפ"ש - אין צורך לערוך את הקובץ עצמו אלא להוסיף עליו נתונים וזה אפשרי

• הוסף לסימניות
צבעים וטקסטורות, אתה מוסיף באוטוקד, יש שם מבחר גדול? האם אכן צריך את הפוטו שופ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה