שיתוף מכירים את תחושת הסיפוק כשפרויקט מאוד גדול כמו אתר אינדקס - יוצא לאוויר העולם..!!

• הוסף לסימניות
זה בהחלט מרגש לשתף פרויקט שנרקם מס' חודשים בסטודיו..
זה לא עוד אתר תדמית.. זה אתר אתר..
שנבנה בוורדפרס עם שימוש בתוספי ג'ט

זהו אתר המרכז בתוכו קהילה של עורכות וידאו ע"י הרשמה לאתר ופתיחת כרטיס עסק כך שנוצר לנו אינדקס של עורכות וידאו
וכן ניתן לפרסם שם הצעות עבודה בתחום העריכת וידאו, לשלוח פניה למפרסמת ההצעה, לעורכת וידאו..
בקיצור מענה מושלם לעורכות וידאו עצמאיות!

כנסו ותהנו..

takeaway.jpg

קבצים מצורפים

• פרויקט-אתר.jpg
    פרויקט-אתר.jpg
    1.3 MB · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
מקסים!
ממש אהבתי!
משום מה עובד לי לאט...

• הוסף לסימניות
וואו אתר מדהים!!! אהבתי ממש

• הוסף לסימניות
האתר בנוי מקסים,
אך יש לי שאלה שיווקית,
זה מאוד מזכיר את האתר כוורת של ריקי מרגלית (אני כבר רואה שם פרסום שלה)
אבל מבין כל אלו שמפורסמות שם כעורכות וידיאו או מפיקות-
איך אני אצליח כלקוחה לבחור מבין כל אלו את מי שאני צריכה באמת?
על סמך וידיאו בודד כתיק עבודות?
זה מאוד מעניין סוגי המיזמים האלו, מבלי לפגוע ביוצרת המיזם והאתר- שהוא ממש נראה טוב,
אבל מעניין מאוד האם יש לנמצאות שם פניות רלוונטיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה