מידע שימושי מכירים גמ"ח לכיסויי כסאות לשמחות?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש גמחים לזה, אולי אני טועה
בכל מקרה המחיר הוא בסביבות 3 שקל לכיסוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2123936:
לא נראה לי שיש גמחים לזה, אולי אני טועה
בכל מקרה המחיר הוא בסביבות 3 שקל לכיסוי

איפה?

• הוסף לסימניות
נראה לי עולה 25-30 לכיסוי ובגמחים 3
אולי למעצבות אולמות וכאלו יש להשכרה

• הוסף לסימניות
קול ברמה, אבן גבירול 16 (בתשלום)
054-7773591 03-6191468

• הוסף לסימניות
אצלינו ניתן להשיג במגוון צבעים קייציים 3 שח ללא פירוק והרכבה 0527121521

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;2124021:
אצלינו ניתן להשיג במגוון צבעים קייציים 3 שח ללא פירוק והרכבה 0527121521

מה הכמות שיש לכם?
האם מעל 80 יח' המחיר יורד?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה ניתן לקנות כיסויים (עדיף בבני ברק)?

• הוסף לסימניות
השכרת כיסוים לכיסאות 12 צבעים. לבן. שמנת בהיר. שמנת כהה. מוקה. ברונזה. כסף. זהב. שחור. אדום. ורוד פוקסיה. ורוד ביבי. 0528725545

• הוסף לסימניות
השכרת כיסוים לכיסאות 12 צבעים. לבן. שמנת בהיר. שמנת כהה. מוקה. ברונזה. כסף. זהב. שחור. אדום. ורוד פוקסיה. ורוד ביבי. 0528725545
האם יש דרך להתכתבות?כמה עולה ומאיפה אתם? והאם יש לכם גם מפות?

• הוסף לסימניות
UP
יש עוד מישהו בירושלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה