מכירים גרפיקאיות מצליחות מהמגזר החילוני? שתפו

• הוסף לסימניות
או אולי צלמות מוצלחות מאמריקה, או ציירות או מתכנתות?
אני משער שאתם בטח אומרים לעצמכם למה צריך גרפיקאיות מבחוץ כשיש אותנו נכון?
אז למה בתחום של קניות בגדי ילדים אתם עוזרים אחד לשני ומעודדים אנשים שיתחילו לקנות ברשת ויפסיקו לקנות בעיר שלהם?
גם אם נעזוב לרגע את העניין שהחנויות בארץ נפגעות מזה (למה שאני יממן את העסק של השכנה?...)
בסופו של דבר אתם פוגעים בעצמכם
כי אתם יודעים מה יקרה ביום שתצליחו לשכנע את כולם שהכי משתלם לקנות בנקסט ובאיבי?
לא יהיה לכם עבודות גרפיקה כי לסינים יש גרפיקאיות בסין הם לא צריכים אתכם ואז כשגם לגרפיקאיות יהיה פחות עבודה, פחות אנשים ישלמו 700 שקל על סט צילום וכן על זה הדרך

ככה שבסופו של דבר כשאתם קונים בעיר שלכם גם אם אתם משלמים קצת יותר, בסופו של דבר יש סיכוי שחלק מהכסף יחזור אליכם לכיס השני (אני למשל מקפיד לעשות קניות בעיקר בעיר ועדיפות לעסקים של תושבי העיר) אבל כשאתם קונים בחול אין שום סיכוי שחלק מהכסף יחזור אליכם
(גילוי נאות
אני אישית לא נפגע מקניות ברשת כיון שכפי הידוע לי חברות הסינון חוסמות את הקטגוריה women)

• הוסף לסימניות
מבינה את החשש שלך, בתור בעל עסק.
אבל אני אחפש זול ולא אחשוב מה יקרה בעתיד.

אולי אני נאיבית, אבל טוב לי לדאוג ללחם של היום

• הוסף לסימניות
אני בכייף הייתי קונה בעירי וקונה אבל....

שיביאו לי מספיק סחורה איכותית במחירים... ומידות שלא חסרות...

• הוסף לסימניות
איזה נס שלא כולם בציבור שלנו מחפשים אנשי מקצוע רק בעיר שלהם.
אחרת חצי מהלקוחות שלי היו נעלמים לי.
אלא מערים אחרות ואלה מחו"ל.

השאלה לא במקום.
כמו שתשאל למה קונים אוכל תוצרת חוץ לפעמים ולא רק תוצרת הארץ.
ככה זה וזה לגיטימי לחפש את הזול במוצרים.

בתחום אנשי המקצוע, זה כבר ענין אחר כי פה רצוי לפנות לאנ"ש קודם כל, אבל אם איש מקצוע לא מאנ"ש יותר זול, זה די לגיטימי לחסוך כסף.
לא ציבור משופע אנחנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;1402983:
מבינה את החשש שלך, בתור בעל עסק.
אבל אני אחפש זול ולא אחשוב מה יקרה בעתיד.

אולי אני נאיבית, אבל טוב לי לדאוג ללחם של היום
אני מסכים עם זה שבאופן פרטי זה הסתכלות שאפשר להסכים איתה
העניין הוא כשזה נהפך לנושא ציבורי ועוזרים אחד לשני בזה זה יגרום שהעתיד לא יהיה כזה עתיד רחוק

• הוסף לסימניות
בציבור הכללי שחשופים כבר שנים לנושא של קניות באתרים חו"ליים ,- ואני מאמין שאחוזי הקניה אצלם באתרים הללו גבוה לאין ערוך מאשר אצלינו- עדיין החנויות והקניונים עמוסים לעייפה, כי מה לעשות, עם כל הכבוד למבחר ולמחירים באתרים, כנראה שגם ל "נגישות" ל"ביד ומיד" ול"לראות בעין מה שאני קונה"
-יש מה לומר בנושא.....

• הוסף לסימניות
אם היה מדובר ב"חנות המפעל", ניחא.
היום הכל נוצר בסין. אז למה לבעל החנות מותר להזמין בחו"ל ולי לא?

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין. יש הרבה דברים שאני קונה דווקא מחנות "אמיתית" שזה יש שירות/אמינות ואחריות.

• הוסף לסימניות
סורי,
לפחות חצי בעלי חנויות בעיר שלי הם לא מהעיר....
רק באו לעשות כאן ביזנס...
או שתיקח למשל רשתות גדולות כמו יש, מי מרוויח שם בדיוק?
ואין שום סיבה שאקנה במכולת חלב ב-5.5 ש"ח במקום ביש ב- 4.7 ש"ח
וגם בביגוד, יש המון חנויות שהם בכלל רשת ארצית.

כמובן שאם יש מכירות ביתיות או חנויות של אנשים משלנו ברור שיש עניין לפרנס אותם, כל עוד המחיר שפוי! הרי לא ניקח חובות ונחיה בצמצום בשביל לפרנס אחרים...

---
ובכלל אשמח לשמוע על בעלי מקצוע מצליחים גם מהמגזר הכללי והחול"י, לקבל השראה, זה תמיד טוב.

• הוסף לסימניות
הלכתם רחוק מידי,
זה א יזיק כי גם לזה יש חסרונות
זה אף פעם לא כמו "למשש סחורה" בחנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1402976:
או אולי צלמות מוצלחות מאמריקה, או ציירות או מתכנתות?
אני משער שאתם בטח אומרים לעצמכם למה צריך גרפיקאיות מבחוץ כשיש אותנו נכון?
אז למה בתחום של קניות בגדי ילדים אתם עוזרים אחד לשני ומעודדים אנשים שיתחילו לקנות ברשת ויפסיקו לקנות בעיר שלהם?
גם אם נעזוב לרגע את העניין שהחנויות בארץ נפגעות מזה (למה שאני יממן את העסק של השכנה?...)
בסופו של דבר אתם פוגעים בעצמכם
כי אתם יודעים מה יקרה ביום שתצליחו לשכנע את כולם שהכי משתלם לקנות בנקסט ובאיבי?
לא יהיה לכם עבודות גרפיקה כי לסינים יש גרפיקאיות בסין הם לא צריכים אתכם ואז כשגם לגרפיקאיות יהיה פחות עבודה, פחות אנשים ישלמו 700 שקל על סט צילום וכן על זה הדרך

ככה שבסופו של דבר כשאתם קונים בעיר שלכם גם אם אתם משלמים קצת יותר, בסופו של דבר יש סיכוי שחלק מהכסף יחזור אליכם לכיס השני (אני למשל מקפיד לעשות קניות בעיקר בעיר ועדיפות לעסקים של תושבי העיר) אבל כשאתם קונים בחול אין שום סיכוי שחלק מהכסף יחזור אליכם
(גילוי נאות
אני אישית לא נפגע מקניות ברשת כיון שכפי הידוע לי חברות הסינון חוסמות את הקטגוריה women)

ממש ממש לא מחייב שחנות לא הולכת בגלל שקונים בחול
כמה קונים בחול? רוב הציבור שאני מכירה לא קונים באתרי אינטרנט
וגם אם קונים אז קונים כמה פריטים
ומה תגיד על כלות שנוסעות לבורופארק ומפרנסות את הגויים במנהטן או בכל מקום

וצלמות זה לא הגיוני שאני ישלם לסינית (גם אם היא תקח 200 לסט) , הרי היא לא תבוא אלי בחינם עד הבית / בתשלום
וגרפיקאית גויה או חילונית יהיה לה קשה עד מאד ויקח לה זמן להבין את הצרכים שלך
ובגדי ילדים כן אני קניתי קניות בעיר שלי ערב חג
לילדים בני שנתיים שלוש סט של כמעט 300 ש"ח לכל אחד ועוד חלק פריטים סוף עונה
(חולצה גברית 100 ש"ח שהייתי חייבת להתאים לבגד מכנס 100 ש"ח מטורף...
אכלתי את הלב אחכ
ומשבקיץ קניתי להם בנקסט וחלק מהארץ ויצא לי סט של מאה ש"ח
ועל זה הדרך

פעם זה מרוויח ופעם זה

פעם יש לי לקוח מחו"ל ופעם יש לי לקוח מהעיר שלי

• הוסף לסימניות
בעלי העסקים במגזר החרדי יכולים להיות רגועים לגמרי,
לרב החרדים אין אינטרנט (אולי במשרד , אבל שם בד"כ א"א לערוך קניות)
ולכל משפחה יש ב"ה מספיק ילדים ,
כך שגם האחוז המסויים שקונה ברשת, יכול לפרנס גם את הסינים וגם את הישראליים

• הוסף לסימניות
אברך אחד סיפר לאחי:
"אשתי ישבה שעתיים ועשתה קניות ברשת, ואז קמה, התמתחה ואמרה לי, בוא נלך לקניות, אני צריכה להרגיש את הקניה בידיים..."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1403089:
אברך אחד סיפר לאחי:
"אשתי ישבה שעתיים ועשתה קניות ברשת, ואז קמה, התמתחה ואמרה לי, בוא נלך לקניות, אני צריכה להרגיש את הקניה בידיים..."

למי שיש זמן ונוח לה להשאיר את הילדים עם בייבי סיטר- שתצא למה לא?:)

• הוסף לסימניות
אגב אתרוג פותחים גם את הקטגוריה WOMEN ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1403101:
אגב אתרוג פותחים גם את הקטגוריה WOMEN ...

אגב, לא נכון... אולי תלוי בדרגת החסימה.
ואגב של אגב, פותח האשכול לא היה רציני במשפט הפתיחה. הוא רק התכוון להעלות לדיון את נשוא הקניות באינטרנט. (מה זה קשור לענין גרפיקאיות? הוא בעצם אומר, וואי, הציבור ברח לי מהחנות, נייייי-דפוק אותו! עכשיו גם אני אברח ממנו ויתמוך בחילונים/גויים על פני לקוחות מרדניים כשלי... :) )

• הוסף לסימניות
העניין הוא שאתה לא פונה עם הטענה שלך לקהל הנכון.
בדיוק לפני יומיים דיברתי עם בעלי בנושא (בעקבות סגירת מפעלי "מגבות ערד") ואמרתי לו שלפי מה שנראה לי בעוד כמה הייצור ההמוני יפסק לגמרי וכן המכירה תדלדל.

מה שישאר הם ייצרנים לפי מידה (כמו של חלונות ורהיטים) ונותני שירותים.
כמובן שזה גוע מאוד להיות מדינה לא יצרנית. זה יביא גם לאבטלה גבוהה וכו' אבל הטענה צריכה לבוא אך ורק לראשי המדינה!
כשלבעל החנות יש הוצאות ענק על מיסים לעסק + משכורות הכוללות 30% מיסים + עלויות חשמל גבוהות (שבזה הוא לא יכול אפילו לקזז), ואני לא מדברת על מיסי ייבוא או ייצוא וכדו' - באמת כבר לא שווה להחזיק עסק יצרני בארץ!!!

אז על מה שאין לאנשים ברירה הם משלמים (לא יקחו גרפיקאית הודית או עורך דין סיני, ולא יזמינו חלון בודד מחו"ל). אבל בכל שאר הדברים שיש לאנשים ברירה הם יעדיפו לשלם פחות.

יודע למה?
כי גם להם יש חשבון חשמל גבוה ומיסים גבוהים ואולי גם עסק להחזיק.

אם ראשי המדינה לא יתעוררו ויעשו משהו ומהר - זה עלול להיות מאוחר מידי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1403158:
העניין הוא שאתה לא פונה עם הטענה שלך לקהל הנכון.
בדיוק לפני יומיים דיברתי עם בעלי בנושא (בעקבות סגירת מפעלי "מגבות ערד") ואמרתי לו שלפי מה שנראה לי בעוד כמה הייצור ההמוני יפסק לגמרי וכן המכירה תדלדל.

מה שישאר הם ייצרנים לפי מידה (כמו של חלונות ורהיטים) ונותני שירותים.
כמובן שזה גוע מאוד להיות מדינה לא יצרנית. זה יביא גם לאבטלה גבוהה וכו' אבל הטענה צריכה לבוא אך ורק לראשי המדינה!
כשלבעל החנות יש הוצאות ענק על מיסים לעסק + משכורות הכוללות 30% מיסים + עלויות חשמל גבוהות (שבזה הוא לא יכול אפילו לקזז), ואני לא מדברת על מיסי ייבוא או ייצוא וכדו' - באמת כבר לא שווה להחזיק עסק יצרני בארץ!!!

אז על מה שאין לאנשים ברירה הם משלמים (לא יקחו גרפיקאית הודית או עורך דין סיני, ולא יזמינו חלון בודד מחו"ל). אבל בכל שאר הדברים שיש לאנשים ברירה הם יעדיפו לשלם פחות.

יודע למה?
כי גם להם יש חשבון חשמל גבוה ומיסים גבוהים ואולי גם עסק להחזיק.

אם ראשי המדינה לא יתעוררו ויעשו משהו ומהר - זה עלול להיות מאוחר מידי...

אני מסכים עם כל מילה
ולכן אני אומר שבהסתכלות פרטית זה נכון כי אתה תרויח עוד כמה שקלים ואף עסק לא יתמוטט מזה
אבל בהתארגנות כללית יש לזה הרבה יותר השפעה וזה דבר שיכול למוטט עסקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1403045:
סורי,
לפחות חצי בעלי חנויות בעיר שלי הם לא מהעיר....
רק באו לעשות כאן ביזנס...
או שתיקח למשל רשתות גדולות כמו יש, מי מרוויח שם בדיוק?
ואין שום סיבה שאקנה במכולת חלב ב-5.5 ש"ח במקום ביש ב- 4.7 ש"ח
וגם בביגוד, יש המון חנויות שהם בכלל רשת ארצית.

כמובן שאם יש מכירות ביתיות או חנויות של אנשים משלנו ברור שיש עניין לפרנס אותם, כל עוד המחיר שפוי! הרי לא ניקח חובות ונחיה בצמצום בשביל לפרנס אחרים...

---
ובכלל אשמח לשמוע על בעלי מקצוע מצליחים גם מהמגזר הכללי והחול"י, לקבל השראה, זה תמיד טוב.
דרך אגב עדיין עדיף לקנות מחנויות בעיר שהבעלים לא מהעיר כיון שעדיין חלק גדול מהכסף נשאר בעיר (פרסום, עובדות, וכדו')
אבל כשאתה קונה בחו"ל הכל מתנדף.
זה א' ב' בכלכלה במיוחד בכלכלה החרדית שלא משופעת בכסף ככל שאנחנו נקנה בינינו לבין עצמנו כולנו נרויח והכסף יתגלגל מאחד לשני ובסופו של דבר ישאר בבית ולא יתנדף לסין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1403180:
דרך אגב עדיין עדיף לקנות מחנויות בעיר שהבעלים לא מהעיר כיון שעדיין חלק גדול מהכסף נשאר בעיר (פרסום, עובדות, וכדו')
אבל כשאתה קונה בחו"ל הכל מתנדף.
זה א' ב' בכלכלה במיוחד בכלכלה החרדית שלא משופעת בכסף ככל שאנחנו נקנה בינינו לבין עצמנו כולנו נרויח והכסף יתגלגל מאחד לשני ובסופו של דבר ישאר בבית ולא יתנדף לסין

איך כתוב? עניי עירך קודמים!
ברור שקודם כל אדאג למשפחתי ולפרנסתי, אחרי זה אולי אתחיל לחשוב על כל מיני עסקים למיניהם הפזורים בעיר...
אם זה היה כמה שקלים ניחא, אבל זה יכול להסתכם בכמה מאות שקלים, וזה הרבה!
לדוגמה: הזמנתי בעבר נעליים של ניו באלאנס שעלו כאן בחנות 400+ ש"ח
עלה לי באמאזון 160 ש"ח + 90 ש"ח משלוח = 250 ש"ח
נראה לי שאין שום סיבה שאני אספוג את הפער המשמעותי הזה, בשביל שחנות תרוויח והם יפרסמו במקומון שירוויח וכו'....
כנ"ל ביגוד ונעלי ילדים ועוד ועוד...

בנוסף, המחירים בחנויות החרדיות, בכל אופן בתחילת עונה הם מחירים לעשירים בלבד או לכאלו שנח להם לחיות בחובות...
אם מצפים ממני להתחשב, שיתחשבו קודם כל בלקוחות שרובם לא משופעים בכסף.
למה בגד לשבת לילד אמור לעלות 300 ש"ח? ואם יש כמה ילדים ? תעשו חשבון לבד (וכבר היה על זה אשכול ארוך כאן...)
אם המחירים היו זולים או סבירים לא הייתה שום סיבה לרוץ להזמין מרחוק. (חוץ מהנגישות...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה