לוגו מכירים גרפיקאי מאמריקה שמשרטט לוגואים חסידים ברמה גבוהה?

• הוסף לסימניות
לוגואים מפה ומשם מהיבול האחרון :)
גם אני מצטרף לקריאת הציבור לעוד שיתופים מ @מוטי נאה התותח

אז גם אני משתף לוגו טרי טרי מהיום
הלוגו למעלה לא אני עשיתי

לוגו שבת התאחדות תשפג copy.jpg

• הוסף לסימניות
@תלמידים
נבקשך להפסיק להיות נחבא אל הכלים, ולהביא כאן תיכף ומיד ממש כמה שיתופים עסיסיים מעבודותיך האחרונות והמרשימות.
לא יתכן שלאחר שלבשת איצטלא דמנהלן לא תעלה פה את יצירותיך לריח ניחוח...

• הוסף לסימניות
@תלמידים
נבקשך להפסיק להיות נחבא אל הכלים, ולהביא כאן תיכף ומיד ממש כמה שיתופים עסיסיים מעבודותיך האחרונות והמרשימות.
לא יתכן שלאחר שלבשת איצטלא דמנהלן לא תעלה פה את יצירותיך לריח ניחוח...
מקבל את הביקורת.
אתארגן בעזהי"ת עם כמה שיתופים.
למרות שהם מעליבים ומחווירים לעומת היצירות המפוארות של החבריא דנן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@אקסטזה גם אני מצטרף
אבל כתבת למעלה שאתה מעלה בשביל סטודיו אתרוג
תעלה עוד ממנו הוא תותח!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
אבל הלוגו לא שלי, זה של אחד מידידיי התותחים, שביקש להעלות לו את זה.
יש לו אתר עם יצירות אומנות משגעעות... שווה הצצה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
אבל הלוגו לא שלי, זה של אחד מידידיי התותחים, שביקש להעלות לו את זה.
יש לו אתר עם יצירות אומנות משגעעות... שווה הצצה
באמת עבודות מדהימות!
מה שהצלחתי לראות, הניווט באתר לא כ"כ ברור, את הלוגו הנ"ל למשל לא ראיתי שם

• הוסף לסימניות
מה שמתברר פה לאט לאט, שזה לא פורום מעצבים, אלא פורום ענווים.
אני מרגיש בתוך ארון כלים גדול, כולם נחבאים אל הכלים. מאחורי כל סיר או מחבת, צץ איזה מעצב שמחולל פלאים...
כל שיתוף פה באשכול - רק מראה כמה הציבור פה בליגה הכי גבוהה שיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה