דרוש מידע מכירים ויכולים לעזור לי ולהביא לי פרטי יצירת קשר של סוחרי ארבעת המינים

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
לצורך מוצר מסוים שאני רוצה להכניס לשוק אם מישהו יוכל
לכתוב איך מגיעים למי שכבר יש לו מכירה של ארבעת המינים
כדוגמת ההוא שעושה את המכירות ארבעת המינים של קרעסטיר

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
על איזה מוצר מדובר?
והאם מכירה ביתית גם מתאימה?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערב לך בעסקים...
אבל נראה לי שחוץ משקית לאתרוג וטלית, שוק הגאדגטים סביב ארבעת המינים לא התחדש ב30 שנה האחרונות
זה שוק מאוד מאוד שמרן

• הוסף לסימניות
אבל נראה לי שחוץ משקית לאתרוג וטלית, שוק הגאדגטים סביב ארבעת המינים לא התחדש ב30 שנה האחרונות
אני מכירה כמה גאדג'טים חוץ ממה שאמרת...
סתם לדוגמא, יש לקנות מבחנות מיוחדות שמחברים להדס למטה וזה שומר על הלחות של ההדס לאורך כל החג.

• הוסף לסימניות
אני מכירה כמה גאדג'טים חוץ ממה שאמרת...
סתם לדוגמא, יש לקנות מבחנות מיוחדות שמחברים להדס למטה וזה שומר על הלחות של ההדס לאורך כל החג.
היכן קונים הדסי אקטע בבני ברק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב
תיצור קשר 0548428150 בשעות הערב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה