יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
אם אתם יודעים על משהו, אשמח לקבל מידע.
לא הייתי קונה רצועה למצלמה בקאמרה... אבל אולי מטרייה אפשר לקנות אצלם.נכתב ע"י Itzhakeli;1780625:קאמרה יש סניף בראשון לציון
כל צלם מקצועי שהתפתה לקנות אצלם וניסה לממש קבלת שירות יוכיח.נכתב ע"י Itzhakeli;1780693:למה לא?יש סיבה לכך?
נכתב ע"י הגלים;1780613:רכבת לתל אביב וכמה דקות לארליך.
נכתב ע"י msphoto;1780786:ארליך טוב לקניה, לא לשירות.
מנסיון[/QUOT
אני קיבלתי אצל אצל ארליך שירות מקצועי ואמין
גם בקניה וגם בהמשך...
בכל מקרה בראשלצ יש גם סניף של MDK
אבל אין לי מושג איך הם.
מישו מכיר אותם?
נכתב ע"י msphoto;1780786:ארליך טוב לקניה, לא לשירות.
מנסיון
נכתב ע"י הגלים;1780810:הנסיון שלי איתם טוב מאוד.
אני לא מכיר חנות שאין לאנשים חוויות שירות שליליות.
לפי שתמליץ על בית הצילום (גם שם קניתי פעם או פעמיים) - מכיר אנשים שנכוו גם שם.
אין על השירות של בית הצילום,נכתב ע"י msphoto;1780832:המבחן שלי הוא פשוט:
צלם מקצועי נתקל בתקלה קריטית במצלמה והוא צריך תיקון מהיום למחר, תוך פחות מ24 שעות..
ארליך העריך את התיקון (החלפת מעגל חשמלי וגלגל שליטה) בעשרה ימים - ולא היה לו מצלמה חליפית לתת לי...
בית הצילום - תיקן לי את המצלמה תוך שעות בודדות
קניתי אצל ארליך ב50000 ש"ח - שירות לא קיבלתי.
אצל בית הצילום לא קניתי כלום - קיבלתי תמיכה ברגע הקריטי.
פשוט.
מטריות יש לאיביינכתב ע"י קקטוס;1781005:רק לעדכן שבסוף נסעתי לארליך, דרך קאמרה ראשל"צ
לא, אין להם מטריות..
נכתב ע"י msphoto;1780832:המבחן שלי הוא פשוט:
צלם מקצועי נתקל בתקלה קריטית במצלמה והוא צריך תיקון מהיום למחר, תוך פחות מ24 שעות..
ארליך העריך את התיקון (החלפת מעגל חשמלי וגלגל שליטה) בעשרה ימים - ולא היה לו מצלמה חליפית לתת לי...
בית הצילום - תיקן לי את המצלמה תוך שעות בודדות
קניתי אצל ארליך ב50000 ש"ח - שירות לא קיבלתי.
אצל בית הצילום לא קניתי כלום - קיבלתי תמיכה ברגע הקריטי.
פשוט.
נכתב ע"י הגלים;1781079:אז המסקנה המתבקשת מדבריך- קנו איפה שזול ותקנו בבית הצילום- לא?
נכתב ע"י הגלים;1781102:ועוד שבדוגמא שלך זה לא ענין של "תודעת שירות" אלא נקודה כלשהי שחנות א' יכולה להספק וחנות ב' לא.
(וזה לא מבטיח ששבוע הבא זה יהיה כך. מצלמות חילופיות הם על בסיס מלאי מסוים+ דגמים שעומדים למכירה יד 2- יתכן מאוד ולשימי הצלם שבוע הבא ארליך יציע מצלמה חילופית ובית הצילום לא).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים