מכירים טכנאי מדפסות ללא חברה?

• הוסף לסימניות
המדפסת שלי דגם 4500 HP ואין עליה שרות מטעם HP . (דווקא לא ישן מידי: 3 שנים בלבד)

כעת נוצרה איזו בעיה טכנית בשאיבת הדפים ואני מנוטרלת מהדפסות, מסריקות ומצילומים, לHP לא היה פתרון, מה עושים? יש כזה דבר טכנאי שמתקן כל מדפסת בלי קשר לחברה מסויימת?

אודה למסייעים.

• הוסף לסימניות
לHP יש שירות טלפוני לכל המדפסות שלהם, בד"כ הם פותרים את הבעיה דרך ה[FONT=arial, helvetica, sans-serif]טלפון: 1-700-503-048 בימים: א'-ה' בשעות: 8:30-18:00[/FONT]
אפשר גם לנסות דרך האתר

• הוסף לסימניות
טונר פרינט (ברח' פתח תקוה ירושלים-מקווה שזה שמם) מעולים שירות אדיב, מחירים טובים, וגם מתקנים דברים שבד"כ אחרים אומרים שא"א

• הוסף לסימניות
גם אני נתקעתי איתה לאחרונה
היא לא נותנת לי לסרוק ולצלם
רק להדפיס

מוזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1074881:
לHP יש שירות טלפוני לכל המדפסות שלהם, בד"כ הם פותרים את הבעיה דרך ה[FONT=arial, helvetica, sans-serif]טלפון: 1-700-503-048 בימים: א'-ה' בשעות: 8:30-18:00[/FONT]
אפשר גם לנסות דרך האתר

ניסיתי. נאפינג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1074884:
טונר פרינט (ברח' פתח תקוה ירושלים-מקווה שזה שמם) מעולים שירות אדיב, מחירים טובים, וגם מתקנים דברים שבד"כ אחרים אומרים שא"א

טכנאי מטעם יגיע עד בני ברק? או שאני אמורה לסחוב את המדפסת עד אליהם?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1074920:
טכנאי מטעם יגיע עד בני ברק? או שאני אמורה לסחוב את המדפסת עד אליהם?...
באמת? החסרים טכנאים בבני ברק?

• הוסף לסימניות
ניר טל בניין פנורמה בתל אביב.
צריך 'לסחוב' אליהם.
מומלץ לשאול אם הם מתקנים את הדגם הספציפי שלך.

Hp לא יכולים לתת תמיכה טלפונית לתקלה מכנית גם בתקופת האחריות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1074968:
ניר טל בניין פנורמה בתל אביב.
צריך 'לסחוב' אליהם.
מומלץ לשאול אם הם מתקנים את הדגם הספציפי שלך.

Hp לא יכולים לתת תמיכה טלפונית לתקלה מכנית גם בתקופת האחריות.

ותמיכה שאינה טלפונית? מדוע אינם נותנים, הרי המכשיר שלהם?! נפלא מבינתי!!

• הוסף לסימניות
HP 4500

נכתב ע"י מילה בסלע;1075478:
עוד אופציה? פליז....
תנסי לנגב עם מטליח לחה את הגומיות שמושכות את הדף.
יותר פרטים בטל 0527134596

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה