מגהץ מכירים טכנאי מוצלח במודיעין עילית לתיקון מגהץ קיטור?

• הוסף לסימניות
עדיף מידע מנסיון אישי.

ואגב, אם מישהו הצליח לתקן לבד מגהץ קיטור שנסתם באבנית, אודה לו אם יכתוב כאן כיצד לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
מרדכי הטכנאי

מופיע בסיווג: אלקטרוניקהמכשירי חשמל-תיקון

קצות החושן 19, מודיעין עילית

08-9744264

תיקן לנו לא מזמן, כרגע אנחנו מרוצים...

• הוסף לסימניות
בבני ברק טכנו מיקס ,החזירו לי את המגהץ יותר טוב מיום קנייתו-אליפות .

• הוסף לסימניות
זלצמן מח"ח
תקנו אצלו דברים אחרים, לא מגהץ

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת..
אבל מה הבעיה במגהץ?
אם הוא מוציא לך מים מלוכלים בתחתית המגהץ (החלק ששמים על החולצה בגיהוץ)
סימן שהוא מלא באבנית.
קחי חצי בקבוק חומץ שפכי למקום שממלאים מים תפעילי את המגהץ ותוציאי קיטור במשך חצי יום בערך - כל חצי שעה בערך להוציא דקה קיטור...
לאחר מכן לשפוך את החומץ למלאות במים ולחזור על הפעולה לא צריך הרבה שעות אבל צריך שיצא הריח...
מנסיון אני קיבלתי מגהץ חדש.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת..
אבל מה הבעיה במגהץ?
אם הוא מוציא לך מים מלוכלים בתחתית המגהץ (החלק ששמים על החולצה בגיהוץ)
סימן שהוא מלא באבנית.
קחי חצי בקבוק חומץ שפכי למקום שממלאים מים תפעילי את המגהץ ותוציאי קיטור במשך חצי יום בערך - כל חצי שעה בערך להוציא דקה קיטור...
לאחר מכן לשפוך את החומץ למלאות במים ולחזור על הפעולה לא צריך הרבה שעות אבל צריך שיצא הריח...
מנסיון אני קיבלתי מגהץ חדש.

ולמגהץ שלנו גם חומץ ומלח לימון לא עזר

בטכנו מיקס טענו שלא שווה לתקן
וש6-7 שנים למגהץ קיטור זה זמן סביר בהחלט...

• הוסף לסימניות
שכנה שלי תיקנה כעת מגהץ אצל בת תשחית והיתה מרוצה מאד.

• הוסף לסימניות
מי יודע על מי שמתקן כיום במודיעין עילית מגהצי קיטור?
דיברתי עם מרדכי מקצוה"ח 19, הוא לא מתקן
הוא נתן לי טלפון של מישהו מברכפלד, אבל אשתו אמרה לי שהוא עבר תאונהוכעת לא מתקן
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה