עזרה מכירים טכנאי תותח שמסתדר עם כל הבעיות של אוטוקד?

• הוסף לסימניות
אחרי שהייתי מושבתת ליום שלם כי המחשב היה אצל טכנאי
שבסוף לא הצליח לפתור את הבעיה
אני מחפשת טכנאי מומחה שמצליח על כל הבאגים שבאוטוקד
אשמח להמלצות
בעדיפות לביתר /מרחוק (יש חיה כזאת בבעיות בתוכנה?)
תודה

@ctrl-p קונטרול פי ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קריטי!!
האוטוקד לא נותן לי לעשות כלום!!!
מישהו??

• הוסף לסימניות
לא יודעת ספציפית על אוטוקד, אבל הנה טכנאי ת-ו-ת-ח שיודע לפתור את כל הבעיות שבעולם ועובד בשליטה מרחוק מנחם מ-סי קונטרול 052-764-4965 זמינות ערב ולילה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אריאל רבינוביץ סידר לי את זה ב10 דקות
תפני אלי בפרטי אתן לך פרטים שלו (או במייל, עדיף, אני לא פה כל הזמן)

• הוסף לסימניות
גם לי אריאל רבינוביץ סידר אתמול. מומחה בסדר גודל.

• הוסף לסימניות
לא יודעת ספציפית על אוטוקד, אבל הנה טכנאי ת-ו-ת-ח שיודע לפתור את כל הבעיות שבעולם ועובד בשליטה מרחוק מנחם מ-סי קונטרול 052-478-4965 זמינות ערב ולילה
איך אני עורכת את ההודעה? טעות במספר... המספר הנכון הוא 0527644965
[אין לי סימון של עריכה @מרשמלו /מנהל באתר- לא רוצה שיפריעו לישהו אחר בגלל הטעות]

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
ב"ה פנה אלי דרך פה טכנאי שהתקין לי את התוכנה פרפקט!

• הוסף לסימניות
אני יכול לנסות לסדר את האוטוקד

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה