דרוש מידע מכירים יועץ משכנתאות יצירתי מאדד לענין מורכב?

• הוסף לסימניות
כתבו "יש לי מידע" ואחזור אליכם בהודעה.
תודה!

• הוסף לסימניות
זה ממש ממש דחוף.
תודה!

• הוסף לסימניות
יחיאל ויינר
פתר לי בעיה מאוד מאוד מורכבת!
0527173000
אמין מאוד ומוכשר מאוד (ומקושר מאוד)
אבל אם מה שאתם צריכים זה זיוף תלושים וכו' אז הוא לא הכתובת...

• הוסף לסימניות
זה ממש ממש דחוף.
תודה!
פני אליי, אני מספיק מקושר בתחום לכמה מאות יועצים (בעצמי יועץ משכנתאות מוסמך חבר ב'התאחדות') - כדי להפנות אותך למומחים מכל סוגי הבעיות. בעיות חיווי אשראי קשות ושליליות, רישומי נכס בעיתיים, הכנסות חלשות, סידורי ופחתרונות מימון מיוחדות, ועוד.
keseffchacham בג'מייל.

• הוסף לסימניות
גליק משכנתאות - ממליץ עליו מאוד - 052-7618190

1622518080696.png

• הוסף לסימניות
הצעות נוספות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי מידע

• הוסף לסימניות
אני עכשיו סימתי להוציא משכנתא בתיק מאוד מורכב והיועץ ממש שבוע שעבר הכסף עבר
היה פשוט מדהים וסבלני כלפי
הכי ממליץ עליו בעולם 0548448863

• הוסף לסימניות
קובי טורנהיים
0556689009
תותח ידוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה