מכירים יועץ נדלן והשקעות הבקיא במרכז בפריפריה?

• הוסף לסימניות
מכירים יועצ/ת נדלן והשקעות הבקיאים גם במרכז הארץ וגם בפריפריה?
להכוונה להשקעה/ות נכונות.

תודה

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
חיה ברנדויין
- אין לי ניסיון אישי

• הוסף לסימניות
לדעתי מי שבקי גם פה וגם פה הוא לא בקי (מספיק ) לא פה ולא שם,
יתכן שעדיף לכם ללכת ולקבל הצעות משני אנשים ולהשוות לבד מה ריווחי לכם יותר.

• הוסף לסימניות
ישבתי איתו בעבר וניתח לי הכל רהוט וברור
אני גם יודע שהוא נוסע עם הלקוחות לראות דירות ועובד צמוד עם יועץ משכנתאות לכל ענין שצריך.

כמו"כ ראיתי לאחרונה חברה שמתעסקת עם ליווי מלא להשקעות נדל"ן כולל משכנתאות המספר שלהם היה 0722152982

• הוסף לסימניות
תודה @מימדים
אם ידע לשבת גם על ההשקעה הנכונה לכם ספצפית מבחינה כספית?
איך לסדר נכון את ההתנהלות שתוכלו בהמשך עוד להשקיע ולהתנהל לנכון?

• הוסף לסימניות
אני אכן מומחית לפריפריה בלבד. על אף שאני גרה בירושלים.
וזאת משני טעמים: יותר קל לממן את ההשקעה, והתשואה, כלומר הרווח יותר גבוה.
אפשר לקבל אצלי במתנה מדריך למציאת דירה טובה להשקעה
במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וגם לקרוא באתר שלי בקישור הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה