על איזה ישיבה אתה מדבר ממה שהציעו כאן?זה לא נראה לי מתיאם לבחור ספרדי
אני אברר פרטים אצל בעלי ואתן תשובה מחר בעזרת הנשמח לשמוע
קחו בחשבון שזה ברסלב (יידיש והמסתעף)נשמח לשמוע
מה הישיבה של יאלי רוט? רק עכשיו אני שמה לב שהוא ספרדי אבל האמת שיש אצלו כל הסוגים של הבחורים וגם הרבה ישראליםזה לא נראה לי מתיאם לבחור ספרדי
כן יש לו מלא ניסיון ואפשר לשלוח קודם כל שידבר איתו אפילו הוא ממש הציל מלא בחורים .....והיום באמת יש בישיבה שלו כמה דוברי עברית ישראליים והוא מתרגם בשיעורים שלו גם לעבריתקחו בחשבון שזה ברסלב (יידיש והמסתעף)
אבל לר' יואל יש ס"ד גדולה מאוד, אולי יתאים.
כן, שמעתי כמה שיעורים.כן יש לו מלא ניסיון ואפשר לשלוח קודם כל שידבר איתו אפילו הוא ממש הציל מלא בחורים .....והיום באמת יש בישיבה שלו כמה דוברי עברית ישראליים והוא מתרגם בשיעורים שלו גם לעברית
ניתן לראות בקישור הבא:
קצת קשה לי לראות התאמה...![]()
קהילת היכל הקודש וויליאמסבורג
קהילת היכל הקודש וויליאמסבורג » קהילת חסידי ברסלב תלמידי "היכל הקודש" בוויליאמסבורג שבארה"ב הפכה בשנים האחרונות לשם דבר ולדוגמא לתפארת עבור כלל חסידיbreslevcity.co.il
בסגנון רש"י (מילצקי) הישראלי,
רק בחו"ל?
עכשיו אני רואה תמונה בהידברות https://www.hidabroot.org/article/1119451בסגנון רש"י (מילצקי) הישראלי,
רק בחו"ל?
מהכירות אישית ישיבה מצוינת אבל כיום לא קל להתקבל לשם יש להם רשם בארץ הרב גמליאל זלצמן מביתר עלית אני ינסה לארגן לכם מספר שלוהנה דרכים ליצירת קשר לישיבה בצרפת
(לברר היטב אולי עם אנשים שהיו שם)
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
טל 33148436830+
אתר
![]()
יש ישיבה בשם בית יוסף בצרפת אומרים אני אישית מכיר אותה אבל היום לא קל להתקבל אליה
הנה דרכים ליצירת קשר לישיבה בצרפת
(לברר היטב אולי עם אנשים שהיו שם)
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
טל 33148436830+
אתר
![]()
מהכירות אישית ישיבה מצוינת אבל כיום לא קל להתקבל לשם יש להם רשם בארץ הרב גמליאל זלצמן מביתר עלית אני ינסה לארגן לכם מספר שלו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים