דרוש מידע מכירים מגזין חינמי במייל לנשים עובדות?

• הוסף לסימניות
מכירים מגזין חינמי המופץ במייל
ומעניין נשים עובדות, בעיקר נשים העובדות במשרות בתחום ההיטק?
אני מתכוונת בעיקר למתכנתות, בונות אתרים, מפתחות ובודקות.
אם כן, אשמח לקבל את שם המגזין ואם אפשר גם לינק לצפיה והרשמה.

• הוסף לסימניות
יש מלא עיתונים כאלו.
השאלה אם את מתכוונת שאת רוצה שהעיתון יהיה בנושאים כמו שרשמת. או שאת רוצה בכל נושא כלשהוא?!

• הוסף לסימניות
יש מלא עיתונים כאלו.
השאלה אם את מתכוונת שאת רוצה שהעיתון יהיה בנושאים כמו שרשמת. או שאת רוצה בכל נושא כלשהוא?!
אני רוצה לפרסם במגזין תוכן שממוקד לקהל היעד שציינתי

• הוסף לסימניות
פוקוס (יותר בכיוון ההיטק, נראה לי):
http://mfocus.co.il/מגזינים-קודמים/...edium=email&utm_campaign=נרשמות&acm=29778_216

הפסקת קפה:
Jg8BQBDwm3DNz9Dz_63kTKqFhMRsRif9kFkWBuBCG_y2-4rEJI1h13yER9wGVKjXkx_8HSsgs_1N7kix0PjIMBSqeLGJiYHTT0-rUPO5pIkeJQsIFgo5u6T6IAyclo4cmk2eI5w_hM3V=s0-d-e1-ft

לקריאת הגיליון לחצי כאן
אין לך גישה לקישורים? שלחי מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מישהו יכולה לעזור לי
איך מצטרפים ל"שמורה במבול" ?
תודה

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הפסקת קפה, קול כבודה

• הוסף לסימניות
אני רוצה להיצטרף למגזין פוקוס במיילים איך אני עושה את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה