פרטים? מיקום? תודהחזקי שטיימץ, פסיכולוג מקצועי מאוד. מתאים מאוד לנוער.
מכיר את הציבור שלנו על כל הניואנסים מה שמוסיף הרבה לאמון של הנער המטופל.
מנסיון אישי.
תודהחזקי שטיימץ, פסיכולוג מקצועי מאוד. מתאים מאוד לנוער.
מכיר את הציבור שלנו על כל הניואנסים מה שמוסיף הרבה לאמון של הנער המטופל.
מנסיון אישי.
אני אומרת שלפני שמשקיעים הרבה אנרגיה לברר על שמות מפורסמיםטוב שאת אומרת, שלא נפתח ציפיות...
את מי לקחתם אם כן?
האם יש לכם המלצה ?אני אומרת שלפני שמשקיעים הרבה אנרגיה לברר על שמות מפורסמים
תרימו טלפון תבדקו זמינות ואחר כך תבררו (ולא צריך להרגיש לא נעים לבדוק זמינות ולא לקבוע מייד)
יתכן ובעז"ה יהיה לכם מייד ,לא להתיאש מראש
לקחנו עו"ס קליני אמנם אנחנו מרוצים אבל לא מספיק עבר זמן והתרשמות בשביל להמליץ
לצערי לא היינו מרוצים ממי שלקחנו אז כרגע אין לי המלצההאם יש לכם המלצה ?
מה סזה לבבי? משנה לענין התשלום?הגענו אליו דרך לבבי שע"י עיריית ירושלים.
זה המספר שלהם 02-3750250
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים