דרוש מידע מכירים מימון או הנחה ליועץ עסקי?

• הוסף לסימניות
אני ורעייתי מעוניינים כרגע להיכנס לעולם של הייעוץ העסקי, זה אומר להתייעץ (לא לייעץ).
נשמח לדעת האם מישהו מכיר מימון ממשלתי או מטעם עמותה וכדומה לייעוץ עסקי לעסקים קטנים חרדים.
כמו כן אשמח אם מישהו מכיר את השירות הנ''ל באופן זול אחר, כמו סטאז'ר או גמ''ח ייעוץ עסקי וכדומה שייקחו מחיר זול.
אני מודע שיש דעה האומרת לא לחסוך בדברים האלה לפעמים, כי זה יחזור בהכנסות, אבל בכל זאת לפחות כהיכרות ראשונית עם העולם הזה, לפחות עד שניכנס לבפנים, כן היינו שמחים להתחיל עם משהו זול.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
'מעוף'
ממש בגרושים, ואומרים שיחסית יש שם יעוץ טוב.

• הוסף לסימניות
אני ורעייתי מעוניינים כרגע להיכנס לעולם של הייעוץ העסקי, זה אומר להתייעץ (לא לייעץ).
נשמח לדעת האם מישהו מכיר מימון ממשלתי או מטעם עמותה וכדומה לייעוץ עסקי לעסקים קטנים חרדים.
כמו כן אשמח אם מישהו מכיר את השירות הנ''ל באופן זול אחר, כמו סטאז'ר או גמ''ח ייעוץ עסקי וכדומה שייקחו מחיר זול.
אני מודע שיש דעה האומרת לא לחסוך בדברים האלה לפעמים, כי זה יחזור בהכנסות, אבל בכל זאת לפחות כהיכרות ראשונית עם העולם הזה, לפחות עד שניכנס לבפנים, כן היינו שמחים להתחיל עם משהו זול.
תודה מראש
תוכל לפנות אלי במייל החתימה

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה