מכירים מישהו שאיבד מזוודה בדרך לצפון?

• הוסף לסימניות
אני אסביר לך-
בעקבות המאמר שכתב בעל האתר - כאן
אי אפשר לסמוך על אף אחד....
וכולם חשודים......... - כן בגלל 2-3 משועממים כולם סובלים...

אני אגיד לך את האמת - כשאני רואה תגובה כזאת ממשתמש רשום - מיד קופץ לי אלף נורות אדומות......
1682598288671.png

אח"כ אתה כותב - הייתי כבר בטוחה שמדובר בהטרדה.....
1682598334877.png

כנראה שטעיתי,
ואתה באמת רוצה לעזור...
אבל אנשים חיים כאן בחשש,
הבנת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הדירבון להפנות למרכז הארצי הוא באמת במקום כי לא הרבה יודעים עליו או זוכרים אותו בזמן הנכון
אבל מהתגובות זה נשמע שלא רק מדובר בהיכרות אלא יש לכם נסיון בהרבה מקרים..

בכל אופן, טוב לשמוע שמצאו את המזוודה
יישר כוח

• הוסף לסימניות
@נחוץ קישר ביני לבין מאבדת המצלמה (אבידה שנמצאה כבר לפני כ3 שנים)
השקיע אין סוף טלפונים הלוך ושוב רק כדי לברר שזה באמת תואם.
נראה לי שהוא מתנדב בגמ''ח השבת אבידה המרכזי.
חבל שהוא לא מייצג את זה על גבי האתר כאן,
עכשיו אני מרגישה כ"כ רעה למה חשדתי בו סתם
:(

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל:
הורדה בטעות מזודה לא שלנו מתא מטען-בצבע כסוף

ביום חמישי האחרון כט ניסן 20.4

קו 984 שיצא בשעה 18:30 מבני ברק לכיוון צפת (היה אוטובוס פרטי)

נראה מזוודה של בחורה

כל היודע פרטים נשמח מאד אם יוכל ליצור קשר בהקדם.

אם אתם מכירים ומעוניינים בפרטים תאותתו לי ואעביר.
אפשר להשאיר הודעה בקול אחים:
043721872 > שלוחה כוכבית 2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה