מידע שימושי מכירים מישהו שגר בכוכב יעקב? אל תפספסו את זה!!!!

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
יצא לי השבוע להיפגש בזוג מדהים, גרים שהגיעו מחו"ל וסוף סוף זכו להיפקד לאחר שנות ציפיה
ארוכות. האם מתאוששת לאחר לידה לא פשוטה ולשאלתי מה יאכלו אחרי הלידה, היא ענתה בצחקוק-קורנפלקס...
מתברר שאין להם שום קרוב או מודע בארץ והם עלו בגפם לגמרי ללא שום קהילה תומכת או חברים אפילו.
כל מי שגר באיזור ויכול לעזור או אולי להפנות אותי לארגונים מתאימים לסיוע בכל תחום שדרוש במצב הזה; הן בארוחות
מבושלות,ניקיון, בגדים לרך הנולד או כל רעיון הכרחי אחר- יבורך. תזכו למצוות!!
EW107107 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
אין לי לא קרוב ולא מכר ביישוב הזה (וידוע לי רק במעורפל איפה הוא שוכן), אבל עלה לי רעיון להציע למי שהוא בעל כוח ומרץ ומחפש מצווה יחודית - להקים ארגון ש(כנראה) עדיין לא קיים - 'ואהבתם את הגר'. האם יש ארגון מעין זה? אם לא - נלע"ד שזה דבר נצרך מאוד!

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
יצא לי השבוע להיפגש בזוג מדהים, גרים שהגיעו מחו"ל וסוף סוף זכו להיפקד לאחר שנות ציפיה
ארוכות. האם מתאוששת לאחר לידה לא פשוטה ולשאלתי מה יאכלו אחרי הלידה, היא ענתה בצחקוק-קורנפלקס...
מתברר שאין להם שום קרוב או מודע בארץ והם עלו בגפם לגמרי ללא שום קהילה תומכת או חברים אפילו.
כל מי שגר באיזור ויכול לעזור או אולי להפנות אותי לארגונים מתאימים לסיוע בכל תחום שדרוש במצב הזה; הן בארוחות
מבושלות,ניקיון, בגדים לרך הנולד או כל רעיון הכרחי אחר- יבורך. תזכו למצוות!!
EW107107 בג'ימייל
תנסי את רפואה ושמחה
02-800-2000
יש להם קבוצה של קונדיטוריה

• הוסף לסימניות
כוכב יעקב זה ממש ליד היישוב החרדי תל ציון
אולי יש שם ארגונים או משהו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכולם על הרצון הטוב!
ב"ה צדיקה אחת מקוראות האשכול כבר יצרה קשר עם המשפחה והעבירה את העניין
לגורמים המתאימים ביישוב, הם יקבלו את מלוא הסיוע בעז"ה. מי כעמך ישראל! תזכו למצוות רבות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה