דרוש מידע מכירים מישהו שלא בולע כדורים? לכאן בבקשה!

צריכה עזרה דחוף!
אני לא יודעת לבלוע כדורים ויש לי הליקובקטר...:cautious:
למי שיודע צריכים לקחת כמה סוגי אנטיביוטיקה כמה פעמים ביום שבועיים פלוס מינוס.
אי אפשר לסבול יותר את החיידק זה נורא ממש, אבל אני לא מצליחה לבלוע את הכדורים ולשתות אותם כתושים זה מגעיל ברמה שאין דומה לזה.
כל פתרון ורעיון ממי שמכיר את העניין יעזור ביותר!
תבורכו ורק בריאות!
בלתק
הבעיה מתחילה שבמקום לבלוע את הכדור שותים את המים ומנסים להרגיש את הכדור בפה ואז אין שום דרך לבלוע....
אני למדתי את הבן שלי לשים את הכדור בפה איפה שיוצא זה לא משנה.....
לקחת כוס שתיה או מים מה שהכי אוהבים ולשכוח שיש בפה כדור פשוט לשתות את המים....וכאילו לא את הכדור....
ואז זה נבלע
הכי טוב שמשהו יעמוד לידך ופשוט יגיד לך חזק תשתי תשתי וכך אולי החוסר מודעות לכדור עם פקודה ברורה לנו ממש עזר
אפשר להתאמן על בליעת כדור עם עדשים של שוקולד ולבלוע אותם עם מים......עצם הידיעה שזה לא משהו מגעיל עוזרת לבלוע בקלות...
בהצלחה

בלתק
הבעיה מתחילה שבמקום לבלוע את הכדור שותים את המים ומנסים להרגיש את הכדור בפה ואז אין שום דרך לבלוע....
אני למדתי את הבן שלי לשים את הכדור בפה איפה שיוצא זה לא משנה.....
לקחת כוס שתיה או מים מה שהכי אוהבים ולשכוח שיש בפה כדור פשוט לשתות את המים....וכאילו לא את הכדור....
ואז זה נבלע
הכי טוב שמשהו יעמוד לידך ופשוט יגיד לך חזק תשתי תשתי וכך אולי החוסר מודעות לכדור עם פקודה ברורה לנו ממש עזר
אפשר להתאמן על בליעת כדור עם עדשים של שוקולד ולבלוע אותם עם מים......עצם הידיעה שזה לא משהו מגעיל עוזרת לבלוע בקלות...
בהצלחה
לי אישית רק מפריע שמישהו עומד לידי...

הבן שלי מצליח רק עם סודה, בגלל הגזים הוא לא מרגיש הכדור.
בהצלחה
הבת שלי גם עד גיל 20 לא הצליחה לבלוע כדורים.
בסוף ניסתה עם קולה....
(הגזים מונעים ממנה להרגיש שהיא בולעת כדור)
והיום ב"ה בולעת כלי בעיה

אני לא רוצה לשים פה מיל
יש אופציה אחרת לקבל?
בעיקרון הורדתי את הסרטון מכאן, אבל זה בטוח חסום בנטפרי. (אולי יפתחו לכם בבקשה מיוחדת, כמו שפתחו לנו בגלל הצורך הרפואי)
אם יש לכם מי שיוריד, או איך לצפות שם - תנסו

@שפיץ , שימי פה מייל שלך, אשלח לך סרטון הדרכה של בי"ח עין כרם לבליעת כדורים. זה עובד החל מגיל שנתיים! מניסיון. רק מודיע לך שרואים שם נשים שאינן חרדיות.
(בקיצור מכל האופציות הפטנט שהכי קל להסביר ולבצע זה לשים את הכדור באמצע הלשון, וללגום מבקבוק מים תוך נענוע הראש לצדדים. זה מבליע את הכדור ובלי ההרגשה המציקה כשהוא עובר בגרון)
אשמח לקבל את הסרטון
יש מצב שאת שולח לי הודעה פרטית ואני כותבת את המייל שלי?

בלת"ק
השיטה שמצליחה לכוווווווווולם
לבלוע את הכדור עם אוכל ולא עם מים

אם מותר לאכול עם הכדור

אני בת... שנים עם ........... ילדים, ברוך ה'
ולא מצליחה לבלוע כדורים בשום אופן:(

הילדים שלי אגב בולעים את הכדורים ואנוכי לא!
ובגילי המזדקן כבר התייאשתי מלנסות לבלוע.
לא צריך לבלוע כדורים בהריון?
בלת"ק
השיטה שמצליחה לכוווווווווולם
לבלוע את הכדור עם אוכל ולא עם מים

אם מותר לאכול עם הכדור
רק מלחשוב על זה...
מלחיץ
שתיה כבר נראה לי יותר קל

רק מלחשוב על זה...
מלחיץ
שתיה כבר נראה לי יותר קל
למה מלחיץ?
לוקחים עוגיה עושים ביס וחצי ומתחילים ללעוס
שיש לך עיסה בפה (כן כן עיסה מהמילה לעיסה) מעבירים הכל הכי עמוק תוקעים שם את הכדור ובולעים
עדיין מלחיץ?

שימו לב!
למי שיש בעיה של דחיקת לשון
יש לה קושי משמעותי בבליעת כדורים
גם אחרי שהיא בלעה הרבה פעמים כדורים-
כל פעם זה סיוט...
מה שהיא עשתה
היא פנתה לקלינאית תקשורת
שהדריכה אותה איך לבלוע...
לא צריך לבלוע כדורים בהריון?
אחותי עברה הריונות בלי לבלוע אפילו כדור אחד...
במחלקה יולדות הביאו לה ממחלקת ילדים סירופ אקמול...

יש איזה שיטה (שעבדה על כמה שאני מכירה)
תמיד שבולעים את הכדור, ממלאים את הפה מים ואז קצת מרימים את הראש (באופן טבעי) כדי לשתות,
ואז מה שקורה, שהכדור צף ועולה למעלה, והמים נבלעים והכדור נשאר על הלשון :(
אז מה שצריך לעשות,
זה פשוט להוריד את הראש למלאות את הפה במים להשחיל את הכדור לתוך הפה (כשהוא מלא במים)
וזה מחליק הרבה יותר בקלות.
בהצלחה! ורפואה שלמה!
(תעדכני אם הצלחת - ומה עזר לך...)

לא קראתי את כל השרשור..
אצלנו בגני חנמ שיש הרבה ילדים שצריכים לבלוע.
עוטפת את הכדור בטופי (בשכבה דקה) ממש עוזר לבלוע!

אני יודעת שהכל בראש וזה לא באמת עוזר לי לבלוע.... אני בד"כ עוטפת את הכדור בפרוסת לחם וככה בולעת... אומנם זה הרבה יותר גדול מהכדור בעצמו, אבל כמו שנאמר הכל בראש ואת זה אני מרגישה יותר בנוח לבלוע.
עוד דבר שלחברה שלי עזר זה דווקא לשים את הכדור על הלשון, לקחת לגימה ממשקה ודווקא עם ראש כלפי מטה לבלוע את הכדור (ולא כלפי מעלה כמו שהרבה מציעים)
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה