דרוש מידע מכירים מישהו שמרחיקים חתולים?

• הוסף לסימניות
אצלנו כן
אבל..הם לוכדים מעקרים ומחזירים לאותו מקום
לפחות הם כבר לא מתרבים

• הוסף לסימניות
פלפל שחור, מים
חוץ מזה לא להשאיר עגלות וגרוטאות למטה, הם משמשים כבית מלון לחתולים 5 כוכבים

• הוסף לסימניות
img-sKNS3x08zgDqV7Kmm4UfbTdC.png

• הוסף לסימניות
סיוט.
בירושלים גם לא העזו לגעת בהם, למרות הסבל המטורף שלנו. גם לא לקחת מהמקום ולעקר.
יש כאן שכנה חוצפנית שנותנת להם חלב, ואין מה לעשות מולה. כל השכנים בחצר סובלים נוראות.
בד"כ עד שאני רצה למלא ספל במים - הן כבר בורחות. אקונומיקה - מתאדה. פלפל שחור - כנ"ל.
פעמיים הן קפצו לביקור בבית :|

• הוסף לסימניות
:(:mad:העגלה שלי אכן עומדת למסירה בוגבו בי 3
לא מסוגלת לגעת בו
לקרובת משפחה שלי קרה מקרה שכנראה טיפה יותר חמור ואולי זה יעזור להתנחם מדין 'צרת רבים'.
הייתה לה עגלה חדשה, היא באה בבוקר יום בהיר וגלתה שחתולה לקחה את העגלה שלה לצורך... לא פחות מלידת זוג גורים!

• הוסף לסימניות
לקרובת משפחה שלי קרה מקרה שכנראה טיפה יותר חמור ואולי זה יעזור להתנחם מדין 'צרת רבים'.
הייתה לה עגלה חדשה, היא באה בבוקר יום בהיר וגלתה שחתולה לקחה את העגלה שלה לצורך... לא פחות מלידת זוג גורים!
אז אצלנו היא עלתה עד קומה רביעית והתכרבלה באיזה שמאטע
שמענו צרחות - צירי לידה ואח"כ 5 גורים בצבע ורדרד
כעבור יום-יומיים השכנה הזמינה מישהו שלקח אותם איתו

• הוסף לסימניות
@פלמינגו.
יש לקנות בחנויות טמבור מסוימות
אבקה/ספריי שמרחיק את החתולים 30/40 מטר ממקום הפיזור או ההשפרצה

• הוסף לסימניות
דבר חשוב - לא להאכיל אותם ולדאוג שאף אחד אחר לא עושה את זה בסביבתכם.
להאכיל אותם מאוד גורם להם לבוא לאותו מקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה