דרוש מידע מכירים מישהי שילדה אחרי 1.1.25 וקיבלה דמי לידה?

• הוסף לסימניות
הביח טוען שבגלל שהסכום אמר לעלות אף יולדת לא קיבלה עדיין את הדמי לידה
האם זה נכון?
האם יש מישהי שקיבלה?
נשמח לשמוע
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הביח טוען שבגלל שהסכום אמר לעלות אף יולדת לא קיבלה עדיין את הדמי לידה
האם זה נכון?
האם יש מישהי שקיבלה?
נשמח לשמוע
תודה רבה
דמי לידה זה לפי גובה השכר
למה זה אמור להשתנות?

• הוסף לסימניות
אולי הכונה למענק לידה?
1737887077125.png

• הוסף לסימניות
מענק לידה
האם אתם מכירים מישהי שקיבלה בפועל?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי היום

• הוסף לסימניות
כמה קיבלתם?

• הוסף לסימניות
העניין הוא כזה, שהסכום מוצמד (לדעתי למדד אבל לא בטוחה)
רצו להעביר חוק להקפיא את העליה במסגרת הצמצומים בגלל המלחמה
כמו גם את קצבת הילדים וכד'
ועדיין לא עבר.
כנראה התעכב בגלל זה.

• הוסף לסימניות
אין התישנות ?
יש לי חוב של אבטלה מהקורונה
לדאבנינו לא.
אני מכיר כמה וכמה אנשים שקבלו סכום בטעות לפי כמה שנים טובות, ועכשיו ביטוח לאומי דרש בחזרה את כל הכסף במיידית, ואפילו לא נתן אופציה לתשלומים!!!
הגדילו לעשות לחבר שלי ופשוט עיקלו לו את החשבון.
לפעמים אם האזרח הוא זה שפונה אליהם, אז הם כן נותנים אופציה לחלק לתשלומים.
אבל בחיים לא שמעתי שהם ויתרו!

• הוסף לסימניות
לדאבנינו לא.
אני מכיר כמה וכמה אנשים שקבלו סכום בטעות לפי כמה שנים טובות, ועכשיו ביטוח לאומי דרש בחזרה את כל הכסף במיידית, ואפילו לא נתן אופציה לתשלומים!!!
הגדילו לעשות לחבר שלי ופשוט עיקלו לו את החשבון.
לפעמים אם האזרח הוא זה שפונה אליהם, אז הם כן נותנים אופציה לחלק לתשלומים.
אבל בחיים לא שמעתי שהם ויתרו!
הם לא מוותרים, אבל אם מגיעים אליהם ומדברים עם פקיד ניתן להגיע להסדר תשלומים של עד 48 תשלומים וביטול של כל הריביות וההצמדה וכיוצ"ב, כך שבסוף זה הלוואה די נחמדה, (אם זה הגיע בזמן לחוץ)

• הוסף לסימניות
אני ילדתי תאומים ב15.1.25 וקבלתי מענק לידה לפי הסכום הגבוה המעודכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה