נשמע לי מוזרנראה לי יש מלון
מדובר במלון הגליל צין- ממוקם בסמטה מרחוב ירושליםאף פעם לא להאמין לדיבורים.
רק תמונות! אני צפתית לשעבר ולא מכירה כזה דבר כניראה זה חדש. תבקשו שיצלם וישלח תמונות.
אמרו לי שהחל לפעול בקיץ האחרון אחרי שיפוץאני יודעת על מקום בשם כזה באיזור, אבל לא ידעתי שהוא פעיל.
השערה שלי: כנראה שהוא עבר עכשיו שיפוץ וחידוש.
אני מכירה את המקום.
לפני כמה שנים יצא לי לראות את החדרים מבפנים והם היו ישנים. מצד שני, באמת ראיתי אותו עורך שיפוצים כל יום במשך כמה חודשים. השאלה אם זה לא שיפוצים שחידשו רק את הלובי או המדרגות.
למה אין לו תמונות? הוא נמצא שם כל הזמן. שיצלם וישלח לך. או שיבקש ממישהו שיצלם וישלח לך. תשאלי אותו גם האם הוא החליף ריהוט.
אל תשכחי שזה בניין במרכז העיר העתיקה ומשכך, סביר להניח שאם השיפוץ לא מאסיבי, אז החדרים לא יפים. מצד שני, אם המחיר זול, אולי זה שווה לך, כי סמטת רידב"ז היא הכי במרכז שיש. צמוד לרחוב ירושלים ולכל בתי הכנסת. תחליטיכראות עינייך ומקווה שתהנו.
מדהים!!!!רק סיפור אישי:
לפני שנה וחצי, עמדנו בכיכר המגינים, זוג לא צעיר ולא מבוגר, עם חבילות והמתנו למישהו שהיה צריך לבוא לקראתנו לקחת אותנו לחדר פרטי שלו. עבר שם יהודי חסידי מבוגר ושאל אותנו אם יש לנו איפה להיות, כי יש לו מלונית באזור. ענינו שלא. לאחר מעשה הצטערנו כי החדר אליו נלקחנו לא היה ראוי ... אבל לא היה לנו מושג איך מוצאים את אותו אדם. נו שוין, מצאנו איזה צימר לשבת, ואח"כ פגשתי אותו במנחה של שבת (בעל-קורא מיוחד!), ואז התברר לי ששמו צין...
תודה על השיתוף...כי יש לו מלונית באזור. ענינו שלא. לאחר מעשה הצטערנו כי החדר אליו נלקחנו לא היה ראוי ... אבל לא היה לנו מושג איך מוצאים את אותו אדם. נו שוין, מצאנו איזה צימר לשבת, ואח"כ פגשתי אותו במנחה של שבת (בעל-קורא מיוחד!), ואז התברר לי ששמו צין...
תודה רבה!התארחנו שם לפני כשנתיים, המקום מרכזי ונגיש. בעל הבית הוא אדם מיוחד, אכפתי וחם, עמד לשרותינו בכל רגע ובכל עניין.
הבנין עצמו ישן מאד, אבל החדרים נעימים, נקיים ומתוחזקים היטב.
לא הייתי קוראת להם צימר מפנק, אבל בהחלט מקום שנעים לשהות בו.
זה היה, כאמור לפני שנתיים, אין לי מושג מה השתנה מאז...
לאא, זה נשמע שהוא אמר את זה על המקום אליו הם הלכו מלכתחילהבנוגע לחדרים שלו לא הבנתי אם הייתם או לא ? ועל מה כתבתם -----------------------------------------------------------"כי החדר אליו נלקחנו לא היה ראוי .."
על החדרים של צין?
כמדומני בטשרנובילמדהים!!!!
איפה הוא בעל קורא?
נופש בארץ > מלונות > מלון הגליל - בית צין
מלון הגליל - בית צין
קטגוריה: מלונות
סוג: סטנדרט
אזור גיאוגרפי:
יישוב: צפת | אזור גיאוגרפי: גליל עליון![]()
בחדר:
פינת קפה | מרפסת | מקרר/מיניבר | טלפון | מיטה ראשית: מיטות נפרדות![]()
סוג חדר:
חדר משפחתי | חדר לזוג![]()
שירותים ומתקנים נוספים:
מספר חדרים: 16 | אין חניה לאורחי המלון![]()
הערות:
הערות: מיועד לציבור הדתי והחרדי.
המלון משמש ללינה בלבד.![]()
פרטי התקשרות:
טלפון ראשי: 04-6921247
כתובת: רחוב הרידב"ז 3, צפת
![]()
מצ,"ב קישורhttp://www.tip4trip.co.il/viewbetesek.php?category=hotels&id=333
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים