דרוש מידע מכירים מסעדה כשרה חלבית באזור נתניה או אלון תבור?

• הוסף לסימניות
לא ראיתי כאן משהו של מסעדה ממש........
קשוח לעבוד בסביבה חילונית שאת היחידה צריכה כשר ושיש איתך חרדית נוספת שאוכלת רבנות
ואז את ביחידה זו שמייצרת להם בלאגן:(

• הוסף לסימניות
לא ראיתי כאן משהו של מסעדה ממש........
קשוח לעבוד בסביבה חילונית שאת היחידה צריכה כשר ושיש איתך חרדית נוספת שאוכלת רבנות
ואז את ביחידה זו שמייצרת להם בלאגן:(
נכון לגמרי
רק לא את מיצרת את הבעיה אלא הם... שאוכלים הכל בכל

• הוסף לסימניות
נכון לגמרי
רק לא את מיצרת את הבעיה אלא הם... שאוכלים הכל בכל
כן , אבל את זו שתוקעת אותם ואז הם אומרים לך וואוהו אין לכם שום מסעדות שאפשר לאכטל בהם,
תאכלי מהר ככה אף אחד לא רואה..
ויחסית אני חדשה שם וזה פשוט לא נעיםםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
בית שאן גם רלוונטי מבחינת מרחק
אבל גם שם זה רק פיצות

• הוסף לסימניות
אז תגידי איזה כשרויות את אוכלת וזהו!
את יכולה לבא בלי אוכל ולא קרה כלום

• הוסף לסימניות
אני יודע כמה שאכלו ומאוד נהנו שם

• הוסף לסימניות
כן , אבל את זו שתוקעת אותם ואז הם אומרים לך וואוהו אין לכם שום מסעדות שאפשר לאכטל בהם,
תאכלי מהר ככה אף אחד לא רואה..
ויחסית אני חדשה שם וזה פשוט לא נעיםםםםםםםםם
המלצה שלי
אל תחפשי
תגידי שלא צריך והכל בסדר
תביאי סנדוויץ מהבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה