דרוש מידע מכירים מסעדות בנתניה?

• הוסף לסימניות
הי אני מחפשת מסעדה חלבית בנתניה קרוב לים
בהכשר מהודר (הבדץ, לנדא, רובין, מחפוד.)

אשמח לכל בדל מידע
תודה רבה רבה ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע על פיצה בריבוע? האם אפשר לסמוך על הכשרות? באתר מופיע מהדרין, כל המוצרים עדה חרדית. נשמח לשמוע מידע אמין

• הוסף לסימניות
הכרם. מסעדה חלבית מעולה. נראה לי מהדרין נתניה וחת"ס פתח תקוה. לא בטוחה

• הוסף לסימניות
יש את המסעדה של איקאה בנתניה חלבי ובשרי
בכשרות של "קהילות"- אוכל ממש טעים ולא יקר בכלל.
ואפשר גם לשים את הילדים במשחקיה
ולקנות כמה דברים על הדרך....;)

• הוסף לסימניות
הכרם. מסעדה חלבית מעולה. נראה לי מהדרין נתניה וחת"ס פתח תקוה. לא בטוחה
הייתם לאחרונה?
זו גם מסעדה להגיע משפחה או רק אירועים?
מהאתר נראה רק אירועים...
ואני מנסה להתקשר לשאול ולברר, ומתנתק הטלפון..פעילה באמת?

• הוסף לסימניות
הייתם לאחרונה?
זו גם מסעדה להגיע משפחה או רק אירועים?
מהאתר נראה רק אירועים...
ואני מנסה להתקשר לשאול ולברר, ומתנתק הטלפון..פעילה באמת?
המסעדה זה היקב
ארועים הכרם
וכנראה עמווססס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה