דרוש מידע מכירים מצעים של חברת Comodo?

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבנתי שזו חברה שמשווקת לחברות גדולות שנותנות לעובדים שלהם אפשרות לרכוש מצעים בהוזלה.
מעונינת בחוות דעת על האיכות לפני הרכישה, מישהו התנסה ויכול לספר לי?

• הוסף לסימניות
הבנתי שזו חברה שמשווקת לחברות גדולות שנותנות לעובדים שלהם אפשרות לרכוש מצעים בהוזלה.
יש לך מידע על הנ"ל?

• הוסף לסימניות
גם אני מאד מחפשת מנסיון של מישהו שקנה אם הבד איכותי, האם מתקמט והאם דוהה

• הוסף לסימניות
מקפיצה, קנית אולי ואת יודעת איך האיכות?

• הוסף לסימניות
לא קניתי וחברה שקנתה אמרה שהבד מאד נוח אבל נקרע לה בתפרים

• הוסף לסימניות
יש את הדוגמאות שלהם באתרים הסיניים....

• הוסף לסימניות
עיריית בני ברק מציעה זוג מצעים ב-159 + משלוח 29
האם זה מצעים מיוחדים/מחיר מיוחד
במשנת יוסף לדוגמא עולה כ-140 לזוג, האם זה ברמה יותר?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
האם למישהו יש נסיון עם המצעים של חברת comodo?

• הוסף לסימניות
מכירה משהי שקנתה כמה,
ומאוד מאוד מרוצה,
היא כתבה לי שזה בדים טובים איכותיים, לא קמיטים,
ואפילו מעוניינת לקנות עוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה