דרוש מידע מכירים מקום לעריכת חתונה בירושלים?

• הוסף לסימניות
כמובן לפי המצב...
עם אפשרות לישיבה בפנים ובחוץ...
תודה:)

• הוסף לסימניות
באולם היכל דוד
יש להם מקום על גג וגם אולם

• הוסף לסימניות
כן. מקום מעולה ומהמם. בתלמוד תורה בכניסה לי-ם מול סנטר 1 הקימו אולם מפואר ומהמם!
מומלץ. רק פעם ראיתי שם משטרה שעצרו הכל באמצע. אולי בגלל שזה מקום ממש מרכזי?
תבררו.

• הוסף לסימניות
מכירה את האולם?
מתאים לחתונה? מבחינת היופי והגודל?
כן הייתי בחתונה שם
תקישיבי לא יודעת מה הולך בדיוק בחודשים הללו
אני הייתי באזור סיוון
האולם בגג הקבלת פנים באום למטה
האולם זה רצפה של אספלט כזה
ומה שעיצבן אותי שלא היה תאורה הי דיי חשוך
אבל נחמד
אם שמים וילונות לבנים גבוהים ופרחים ומשקיעים קצת אז האולם יכול להיראות טוב
דבר נוסף שעיצבן שבנשים חופשי הבניינים ליד יכלו ליראות אותנו רוקדות

• הוסף לסימניות
כן. מקום מעולה ומהמם. בתלמוד תורה בכניסה לי-ם מול סנטר 1 הקימו אולם מפואר ומהמם!
מומלץ. רק פעם ראיתי שם משטרה שעצרו הכל באמצע. אולי בגלל שזה מקום ממש מרכזי?
תבררו.
מקום מאוד יפה ומושקע..
ומסודר עם מחיצות ולפי הכללים

• הוסף לסימניות
@יולי בולי
אני מאמינה שיש פער גדול בין האולמות שהצגת לא?
ברור אין ספק
אבל לא בטוחה בכלל שיש פער גדול במחיר
לגבי האולם בכניסה לעיר שם איפה איחוד הצלה
לא חושבת שכדאי לעשות שם צריך לבדוק
כי אכשיו הסגר ההרמטי ביום שישי
ניראה לי יהיה שמה הרבה משטרות ובלאגן כניסה לעיר בכל זאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה