מכירים מקום נחמד באיזור חיפה?

• הוסף לסימניות
מחפשת מקום לטיול נחמד באיזור חיפה, לזוג+ רכב.
(היינו במערת אליהו הנביא, רכבל, ובטיילת הסמוכה)
יש לכם מה להמליץ? איזה פארק, או טיילת נוספת...?
תודה!

• הוסף לסימניות
לפמי כמה שנים הייתי בפארק "הכט" היה שם מדהים!. חוף, מתקנים לעניין...
מאד מאד נהננו!

• הוסף לסימניות
מתוך 'גן האם' יש מסלול הליכה קליל עד קרוב ל'פארק הכט'

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
מקומות נוספים??

• הוסף לסימניות
קריות בא בחשבון?
עכו?
זה מרחק נסיעה של 20-25 דק'

• הוסף לסימניות
יש את גן האם שזה ללא תשלום
יש צמוד לזה את טיילת לואי עם נוף מדהים למפרץ
מחפשת.......

• הוסף לסימניות
יש את הגן חיות בחינם בחסות בנק הפועלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Khneman;1575712:
קריות בא בחשבון?
עכו?
זה מרחק נסיעה של 20-25 דק'

בהחלט בא בחשבון!!
מה יש לעשות בעכו? קריות?

• הוסף לסימניות
בקריות יש את חי פארק יש את עין אפק (מקום יפה מאוד )
בעכו יש את השוק של עכו העתיקה יש נמל ושיט

• הוסף לסימניות
מקומות בחיפה

טיילת לואי
טיילת בת גלים לאוהבי ים

לילדים:
פארק בכניסה לטירת הכרמל
פארק לוקי-
גן האם (כפי שצוין )

השאלה איזה סגנון אתם מחפשים -ילדים או מבוגרים?

• הוסף לסימניות
יש גן חיות יפיפיה בקרית מוצקין שווה כל שקל.
יש פארקים יפים ביקנעם
יש מוזיאון מדע טק בחיפה
יש מוזיאונים מבנק הפועלים
יש אפשרות לשייט בנמל

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת לבקשה של פותחת האשכול. אני כבר הרבה זמן ״שוברת את הראש״ איך לעשות טיול בחיפה. אני שומעת שיש שם הרבה מקומות מעניינים אבל איזו דרך יש למישהו שאינו חיפאי להתמצא שם? האם יש כאן מישהו שמכיר את העיר ויכול לעשות לי קצת סדר? מה נמצא ליד מה, מאיפה להתחיל ואיפה לסיים, ומה מתאים לילדים קטנים ומה לא? המקומות ששמעתי עליהם: הרכבל, הכרמלית, הנמל, מוזיאון הרכבת, שיט- האם בכלל יש שם? וכל הפארקים והטיילות האלה, האם הם קרובים אחד לשני? ומה מכולם מומלץ ביותר? אם למישהו יש פנאי להאיר את עיניי זו תהיה עזרה גדולה.

• הוסף לסימניות
אפשר להתקשר אלי בשמחה 0527631008

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באה בטוב;1575829:
אני מצטרפת לבקשה של פותחת האשכול. אני כבר הרבה זמן ״שוברת את הראש״ איך לעשות טיול בחיפה. אני שומעת שיש שם הרבה מקומות מעניינים אבל איזו דרך יש למישהו שאינו חיפאי להתמצא שם? האם יש כאן מישהו שמכיר את העיר ויכול לעשות לי קצת סדר? מה נמצא ליד מה, מאיפה להתחיל ואיפה לסיים, ומה מתאים לילדים קטנים ומה לא? המקומות ששמעתי עליהם: הרכבל, הכרמלית, הנמל, מוזיאון הרכבת, שיט- האם בכלל יש שם? וכל הפארקים והטיילות האלה, האם הם קרובים אחד לשני? ומה מכולם מומלץ ביותר? אם למישהו יש פנאי להאיר את עיניי זו תהיה עזרה גדולה.

אני מעונין להגיע לחיפה עם הרכבת (איזה תחנה לרדת?) ולבקר ב... מי יכול לסדר לי מסלול מה קודם למה אני רגלי ובתח"צ בלבד ללא רכב צמוד (משפחה עם ילדים ועגלות) בתודה מראש.
............................................................................
רכבל (עדיף כיון אחד)
הכרמלית רכבת תחתית (עדיף כיון אחד)
טיילת בת גלים על חוף הים
טיילת לואי שמשקיף על כל חיפה
טיילת פארק הכט על חוף הים
טיילת גן האם (יש גם גן החיות שם?)
שייט בנמל (מס' טלפון אם יש לכם?)

(גן החיות חיפה גן
גן החיות הלימודי
מוזיאון חייל הים
מוזיאון טכנו מדע
מוזיאון העיר חיפה)
..........................
מה מומלץ ואיזה מסלול מה קודם למה
חג פסח כשר ושמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה