בקשה מכירים מקרוב את סניף מכבי בשמגר? (פנינת חמד)

• הוסף לסימניות
אני מנסה לקבוע תור לרופא שם ללא הצלחה....
במוקד טלפוני של מכבי אומרים שצריך להתקשר לסניף
ובסניף לא עוניםםםם
זה משגעעעע
האם יש מספר נוסף חוץ מ5060330?
יש לכם במקרה את המספר של מנהל הסניף??
הוא התקשר אלי בעבר הרבה כדי לשכנע אותי להגיע לשם דווקא
הבטיח שיטפל בכל בעיה,
לצערי זרקתי את הפתק עם מספר הטלפון שלו
דווקא עכשיו יש לי הרבה מה להגיד לו.

• הוסף לסימניות
אני מנסה לקבוע תור לרופא שם ללא הצלחה....
במוקד טלפוני של מכבי אומרים שצריך להתקשר לסניף
ובסניף לא עוניםםםם
זה משגעעעע
האם יש מספר נוסף חוץ מ5060330?
יש לכם במקרה את המספר של מנהל הסניף??
הוא התקשר אלי בעבר הרבה כדי לשכנע אותי להגיע לשם דווקא
הבטיח שיטפל בכל בעיה,
לצערי זרקתי את הפתק עם מספר הטלפון שלו
דווקא עכשיו יש לי הרבה מה להגיד לו.
אני גם שייכת לסניף הזה..
כאשר הוא נפתח השירות היה פשוט מושלם, לא יודעת אם זו הקורונה או סיבות אחרות, אין עם מי לדבר שם! אין מענה טלפוני, קבעתי דרך האתר ביקור רופא טלפוני, הוא לא חזר אלי, עד שהצלחתי להשיג את המזכירה לאחר אין ספור חיוגים היא הבטיחה לטפל ונאדא גורנישט, הקשר היחידי הוא עם רופאת המשפחה דרך האתר, אני שוקלת אפשרות לעבור לקופה אחרת,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה