- הוסף לסימניות
אנחנו צריכים עכשיו ריהוט לכל הבית ומטבח אפשר לשמוע ממך בפרטי ?אני עשיתי אצלו עכשיו ריהוט לחדרים ואמבטיה ואני מרוצה פלוס!
המייל שלי hileloptic*gmail.com תודה.
אנחנו צריכים עכשיו ריהוט לכל הבית ומטבח אפשר לשמוע ממך בפרטי ?אני עשיתי אצלו עכשיו ריהוט לחדרים ואמבטיה ואני מרוצה פלוס!
@ישראלניו @ה-כנרית @פרסום בפוקוס @;) תן חיוךאשמח לדעת ממישהו שעשה אצלו איזה מגירות וצירים כדאי לקחת אצל רפא?
איזה חומרים לקחת?עבודה מעולה
מחיר זול (לא לחשוש להתמקח)
אבל זה יכול להימשך זמן רב
הוא לא תמיד זמין וכו'
כמובן כמובן לא לשלם את כל הסכום עד שהוא גומר את העבודה.
הסבר נמק פרטאיזה חומרים לקחת?
איזה מגירות? גראס, דומיסיל וכד')הסבר נמק פרט
מה הכוונה יכול להמשך זמן רב? כדאי לקחת בשכלול המחיר תוספת של חודש שכירות שאני משלם?עבודה מעולה
מחיר זול (לא לחשוש להתמקח)
אבל זה יכול להימשך זמן רב
הוא לא תמיד זמין וכו'
כמובן כמובן לא לשלם את כל הסכום עד שהוא גומר את העבודה.
אשמח לדעת ממישהו שעשה אצלו איזה מגירות וצירים כדאי לקחת אצל רפא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים