מכירים נטסטיק telnor 4G?

• הוסף לסימניות
אשמח להכוונה,

לפני כמה שנים הזמנתי את הנט סטיק הזה מאלי אקספרס מודל: E8372h-153, עבד תקין בשעתו.
כיום אני משתמשת בנטסטיק אחר עם 2 סימים תקינים שנבדקו לסרוגין :)
עכשיו אני זקוקה לWIFI שאין בנטסטיק השימושי, אז חזרתי לנטסטיק הישן, הכנסתי את הסים- ולא עובד. (לוקח לאתר של הנטסטיק מלא זמן להיטען וכשהוא נטען הוא רושם אין חיבור לאינטרנט, כשאני מנסה להיכנס להגדרות הוא דורש סיסמה ואין לי :( )

השאלה שלי, זה אומר שהנט סטיק לא תקין?
יש דרך לאיפוס סיסמה? סיסמה גלובלית?

לאחר הטעינה: (אין אינטרנט)
1622194372919.png

אחרי שאני לוחצת על Connection Settings והוא מבקש סיסמה שאין לי

1622194427312.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם הוא עדיין איטי תנסו להעביר לדור 3, לפעמים זה יותר מהר כך, במיוחד שלפי מה שאני רואה בדור 4 אין קליטה מלאה

• הוסף לסימניות
אם הוא עדיין איטי תנסו להעביר לדור 3, לפעמים זה יותר מהר כך, במיוחד שלפי מה שאני רואה בדור 4 אין קליטה מלאה

לא מסכים.

תוכלו לאפס סיסמה עי לחיצה ארוכה על כפתור הRESET בסטיק
ואח"כ הסיסמה תשתנה לברירת מחדל כנראה admin admin
רשום על המדבקה

• הוסף לסימניות
שם משתמש admin
סיסמה admin
תודה,

אני מחברת את הנטסטיק, מופיע מסך ההתחברות, ונראה שיש קליטה, במחשב אין אינטרנט.
אני מתחברת בעזרת שם משתמש וסיסמה, והדפדפן מנסה לטעון את ההגדרות 10 דקות+

יש לזה סיכוי?
זה הציג את החברה של הסים בצורה תקינה, אז זה מזהה...

• הוסף לסימניות
באופן כללי גם פסים מועטים בדור 4 יותר טוב מפסים מלאים (קליטה מלאה בדור 3) .

עוד נקודה - לגבי האיפוס של הנטסטיק - תחברו את הנטסטיק למקור חשמל ואז ללחוץ חצי דקה (או פחות לפי מראה נורות הבקרה) הרבה אנשים מאפסים שזה לא בחשמל ואז זה פשוט לא מאפס.

אני יוכל לנסות לעזור בבעיה - אפשר לפנות לט"ל למטה - בשמחה :cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה