- הוסף לסימניות
מה שבטוח התפילות לא שבו ריקם, הלכו לדברים אחרים שאין לו השגה בהםעשיתי את זה. גם לי הוא אמר.
התחתנתי אחרי קרוב לעשור...
מה שבטוח התפילות לא שבו ריקם, הלכו לדברים אחרים שאין לו השגה בהםעשיתי את זה. גם לי הוא אמר.
התחתנתי אחרי קרוב לעשור...
את יודעת מה ההזיה פה?נזכרתי בסיפור על בחור אחד שאמר 40 יום שיר השירים בחצות הליל ולא נושע.
אמר שוב 40 יום שיר השירים ולא נושע.
ככה כמה פעמים, באחת הפעמים ביום ה-40 נושע.
מפה לשם התברר שיש לכלתו כמה אחיות גדולות, בכל פעם שהוא סיים 40 יום אחת התארסה והיא האחרונה...
מפה לשם התברר שיש לכלתו כמה אחיות גדולות, בכל פעם שהוא סיים 40 יום אחת התארסה והיא האחרונה...
ברור, אבל שאנשים לא יחשבו שזה שבנג וגמרנו.מה שבטוח התפילות לא שבו ריקם, הלכו לדברים אחרים שאין לו השגה בהם
אבל זה מתסכל מה אני אגיד לך...מה שבטוח התפילות לא שבו ריקם, הלכו לדברים אחרים שאין לו השגה בהם
נכון מאד, אין נוסחת קסםברור, אבל שאנשים לא יחשבו שזה שבנג וגמרנו.
ד' לא חייב לנו כלום
למה לא מעודד?אבל זה מתסכל מה אני אגיד לך...
שמעתי מהרבנית קוק שאמרה שיש בות שמתפללות ולא נענות ויכול להיות שהפילה שלה הצילה חייל או גרמה שחילוני לא יעשה עבירה
אותי זה לא מעודד..
למה לא מעודד?למה לא מעודד?
צריך להתפלל גם על כלל ישראל ולא רק עלינו
להיפך, כשתפללים על הזולת הקב"ה אוהב את התפילות שלנו יותר
ד' לא חייב לנו כלום
למה את כל כך בטוחה שאם לצורך הדוג' תתחתני עכשיו אז החיים שלך יהיו מתוקים מדבש (בלי לפתוח פה חלילה)למה לא מעודד?
כי אני רוצה את הישועה שלי ועכשיו!
על אחרים נדבר אח"כ.
צריך לקחת בחשבון שזה יכול להשתנות אחרי הנישואיםכשאני נפגשת עם בחורים שיש להם מבט נוגה ועצוב משהו, (אני לא בת 20)
אני מורידה מיד תשידוך גם אם הוא ת"ח או עם מידות מצויינות
סורי, דיכאון, עצבות מיסכנות וכו זה משהו שאני לא מסוגלת לחיות איתו
מה הקשר???למה את כל כך בטוחה שאם לצורך הדוג' תתחתני עכשיו אז החיים שלך יהיו מתוקים מדבש (בלי לפתוח פה חלילה)
להגיד שאני רוצה כאן ועכשיו זה בעיה של חוסר אמונה לדעתי....
אדם כן צריך לרצות חיים טובים כאן ועכשיולהגיד שאני רוצה כאן ועכשיו זה בעיה של חוסר אמונה לדעתי....
בחור עם פנים של תשעה באב, מצב רוח, דכאון וכו' זה דברים שלא מתחתנים איתו בשביל לשנות אותו לנורמהצריך לקחת בחשבון שזה יכול להשתנות אחרי הנישואים
וגם יכול להיות ההפך שהוא ממש בחור או בחורה שמחים ואחרי הנישואים הכל מתהפך (אני מכיר כמה)
זה תלוי בבן זוג ועוד הרבה דברים בחיים
זה בסדר לבקש חיים טוביםאדם כן צריך לרצות חיים טובים כאן ועכשיו
יכול להיות שלא יתנו לו אבל לא נבראנו לסבול
מוכר, שכל אחד ייקשר את הסיפור לעצמו ושיאמין באומנה שלימה שכל מה שה' עושה זה לצורך משהונזכרתי בסיפור על בחור אחד שאמר 40 יום שיר השירים בחצות הליל ולא נושע.
אמר שוב 40 יום שיר השירים ולא נושע.
ככה כמה פעמים, באחת הפעמים ביום ה-40 נושע.
שמחה שהצחקתי פה מישהובחור עם פנים של תשעה באב, מצב רוח, דכאון וכו' זה דברים שלא מתחתנים איתו בשביל לשנות אותו לנורמה
גם ככה יש מספיק דברים בחיי הנישואין, פערים שיש להשלים בין בני הזוג
לא מתחתנת בשביל להיות פסיכולוגית צמודה 24/7
שמחת חיים זה א,ב אצל בעל וכן להיפך אצל אישה
אם לא עכשיו אימתי?זה בסדר לבקש חיים טובים
אבל לחשוב אולי זה לא טוב לי עכשיו....
תשאלו את בורא עולםאם לא עכשיו אימתי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים