ירחמיאל שני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מחפש המלצות או דיס על סוכן ביטוח בשם דורון כהן את הפוליסה הוא מוציא ע"ש מירב כהן
והטלפון שלו 02-6338886
האם הוא אמין וכו'
והטלפון שלו 02-6338886
האם הוא אמין וכו'
בהשתתפות עצמית במקרה של תאונה או המחיר של הפוליסה היה יקר מההצעה?וגבייה לא תואמת למה שהבטיחו שיגבה (נגבה יותר!!! )
מצטרף.לא ממליצה ,
שרות לא נעים ....
וגבייה לא תואמת למה שהבטיחו שיגבה (נגבה יותר!!! )
כן וגם בהצעה השנתית היה הצעה של תשלום א וגבו סכום ב (יותר גבוה)בהשתתפות עצמית במקרה של תאונה או המחיר של הפוליסה היה יקר מההצעה?
אני לא חושב שקשה למצוא סוכן...קשה למצוא
וזו הבעיה.
לא קשה למצוא סוכן.אני לא חושב שקשה למצוא סוכן...
ישירות מהחברות רצו ממני כרגע סכום גבוה יותר מהצעות שקיבלתי מסוכנים.אבל מדוע שלא ת
לכי ישירות לחברת למשל חברת ווישור
ותקבלי הצעה זולה
אני הייתי אצלו עד עכשיו לאחר מעשה התברר שלקח על התשלומים עוד כסף.דווקא השירות נחמד מאוד
ולגבי העלות, הוא פשוט לא אומר מה עלות האשראי
כלומר, הוא מוכן לפרוס לעשרה תשלומים אבל הוא גובה ע"ז עוד מאה ומשהו שקלים שזה הוגן אבל הוא לא מעדכן מראש שזה ממש לא הוגן
אל תגזים!!!האם הוא גנב מישהו בסכומים גדולים?
הרי יש לו את מספר האשראי..........
אשמח לדעת מי הסוכן שלךישירות מהחברות רצו ממני כרגע סכום גבוה יותר מהצעות שקיבלתי מסוכנים.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נתן מחיר הוגן וגם שעברנו תאונה היה שירות מהיר ונוח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים