- הוסף לסימניות
אם אני מזהה נכון אני חושב שמדובר בעלון תקופתי היוצא על ידי הרב ברוך מילר (כמדומני חתן הגרמ"מ שולזינגר זצ"ל), ומחולק בישיבת פוניבז'.תודה על כל מידע.
יישר כח גדול!צפה בקובץ המצורף 1905618
יישר כח גדול!אם אני מזהה נכון אני חושב שמדובר בעלון תקופתי היוצא על ידי הרב ברוך מילר (כמדומני חתן הגרמ"מ שולזינגר זצ"ל), ומחולק בישיבת פוניבז'.
מקווה שעזרתי.
אכן כןיישר כח גדול!
עוד מישהו מזהה את זה ככה?
או אחרת?
חשוב לי המקור...
אכן כן. הוא גר ברחוב אביי ורבא 9 או 10אם אני מזהה נכון אני חושב שמדובר בעלון תקופתי היוצא על ידי הרב ברוך מילר (כמדומני חתן הגרמ"מ שולזינגר זצ"ל), ומחולק בישיבת פוניבז'.
מקווה שעזרתי.
אכן כן.יישר כח גדול!
עוד מישהו מזהה את זה ככה?
או אחרת?
חשוב לי המקור...
הרב ברוך מילר (כמדומניחתן הגרמ"מ שולזינגר זצ"ל)
אביי ורבא 7 ב''ב.אכן כן. הוא גר ברחוב אביי ורבא 9 או 10
תודה על כל מידע.
יישר כח גדול!צפה בקובץ המצורף 1905618
מס' הטלפון שלו הוא 0533-180320אם אני מזהה נכון אני חושב שמדובר בעלון תקופתי היוצא על ידי הרב ברוך מילר (חתן הגרמ"מ שולזינגר זצ"ל)
גם בעוד הרבה מקומותומחולק בישיבת פוניבז'.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים