דרוש מידע מכירים ספר/קונטרס שנקרא "הערות מבני הישיבות" (עם מדור שיחות מוסר)? מצו"ב צילום לזיהוי

• הוסף לסימניות
תודה על כל מידע.
יישר כח גדול! שיחות מוסר הערות מבני הישיבות.jpg

• הוסף לסימניות
הקפצה למשמרת בוקר

תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אני מזהה נכון אני חושב שמדובר בעלון תקופתי היוצא על ידי הרב ברוך מילר (כמדומני חתן הגרמ"מ שולזינגר זצ"ל), ומחולק בישיבת פוניבז'.
מקווה שעזרתי.
יישר כח גדול!

עוד מישהו מזהה את זה ככה?
או אחרת?

חשוב לי המקור...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יישר כח גדול!

עוד מישהו מזהה את זה ככה?
או אחרת?

חשוב לי המקור...
אכן כן.
הרב ברוך מילר (כמדומני חתן הגרמ"מ שולזינגר זצ"ל)
אכן כן. הוא גר ברחוב אביי ורבא 9 או 10
אביי ורבא 7 ב''ב.

• הוסף לסימניות
תודה מאד לכולכם!
עזרתם לי מאד.
תבורכו!!!

• הוסף לסימניות
תודה על כל מידע.
יישר כח גדול!צפה בקובץ המצורף 1905618
אם אני מזהה נכון אני חושב שמדובר בעלון תקופתי היוצא על ידי הרב ברוך מילר (חתן הגרמ"מ שולזינגר זצ"ל)
מס' הטלפון שלו הוא 0533-180320
ומחולק בישיבת פוניבז'.
גם בעוד הרבה מקומות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה