כללי מכירים עיטור כזה?

• הוסף לסימניות
הלקוח רוצה לראות עוד סקיצה של כריכה דווקא עם העיטורים האלה.
ניסיתי לחפש באתרי תמונות ולא מצאתי.
יש למשהו משהוא כזה או דומה לזה?

קבצים מצורפים

• עיטור.jpg
    KB 227.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;958307:
הלקוח רוצה לראות עוד סקיצה של כריכה דווקא עם העיטורים האלה.
ניסיתי לחפש באתרי תמונות ולא מצאתי.
יש למשהו משהוא כזה או דומה לזה?

זה עיטור נפוץ אך אינני יודע את מקורו.

מופיע על כמה ספרים של הרב יעקב יוסף שבהוצאת "אש פיתוחים" אך אני זוכר נכון.

גם על עוד ספרים ראיתי אותו.

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי כריכה של אחד מהספרים של עוז והדר. ואם כן כנראה זה עיטור שוקסברגר צייר.

• הוסף לסימניות
זה לא ווקסברגר אני מכיר את הספר למה הוא לא הולך למי שעשה לו א"ז בפעם הראשונה?

• הוסף לסימניות
זה משהו דומה

קבצים מצורפים

• עיטורים 3.zip
    KB 150.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;958622:
זה לא ווקסברגר אני מכיר את הספר למה הוא לא הולך למי שעשה לו א"ז בפעם הראשונה?
זה לא ספר שלו, הוא צילם דוגמאות של ספרים שהוא אוהב ושלח לי לראות.

• הוסף לסימניות
כריכת עוז והדר עשה גולדגרף
ואם אני לא טועה המקור הוא ארידי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה