כללי מכירים קובץ בסיומת mix

• הוסף לסימניות
שלום,

יש לכם מושג איך ניתן לפתוח קובץ גרפי שניבנה בתוכנת אופיס דיגיטל או משהו כזה, והסיומת שלו היא mix?

• הוסף לסימניות
אכן, ואין לי את התוכנה מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
האם יש שם אפשרות לסגירת קובץ כמו פידיאף וכדומה כך שכל אחד יוכל לראות את הקובץ,?

דבר שני, איך סוגרים משם את הקובץ לדפוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונית;696474:
האם יש שם אפשרות לסגירת קובץ כמו פידיאף וכדומה כך שכל אחד יוכל לראות את הקובץ,?

דבר שני, איך סוגרים משם את הקובץ לדפוס?

יש שם סיומת jpeg ואולי עוד כמה
אני לא יודעת עד כמה הוא איכותי לדפוס אם בכלל

• הוסף לסימניות
(אגב, התוכנה אינה חינמית היא של אופיס...כך ראיתי מישהו כותב, אבל אני לא מוצאת אותה באתר של אופיס...)

ואם זה לא איכותי לדפוס, לאיזו מטרה מיועדת התוכנה?...

• הוסף לסימניות
א"א לשמור בPDF
הייתי ממתליצה לסגור לJPEGבעיכות המקסימלית של רזלוציה 300 (צרפתי דוגמא)ואז בכל תוכנה גרפית אחרת לשמור בPDF
בהצלחה

קבצים מצורפים

• שמירה JPEG.jpg
    KB 232.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונית;696486:
אגב, התוכנה אינה חינמית היא של אופיס...

ואם זה לא איכותי לדפוס, לאיזו מטרה מיועדת התוכנה?...

היא אמנם אינה חינמית שאפשר להוריד אותה אך היא באה יחד עם האופיס.
לענין הדפוס, ברור שאפשר להדפיס משם קבצים אך כוונתי היתה שהאיכות לא מושלמת כמו בשאר התוכנות הגרפיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה