מכירים קריינית סופר מקצועית?

• הוסף לסימניות
אודה לכם אם תכתבו לי פרטי התקשרות לקרייניות מקצועיות מאוד
או אפילו רק שמות.
תודה!

• הוסף לסימניות
נחמי בלר
כבי יוסקוביץ

• הוסף לסימניות
נחמי בלר!!!

NB | אולפני נחמי בלר | Much Beller Productions‏ <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
למרות שזה נדוש, נחזור שוב: אין על נחמי בלר- מס' 1 בהכול! איכות, שירות ובעיקר מקצועיות חסרת פשרות!!!

• הוסף לסימניות
כבי יוסקוביץ - כשרון מדהים וקול מעולה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על נחמי בלר.

• הוסף לסימניות
פרטי התקשרות של כבי יוסקוביץ. יש?

• הוסף לסימניות
כבי- 0773313212
נייד- 0504140301

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;2166349:
כבי- 0773313212
נייד- 0504140301

גם כבי מעולה ומקצועית מאד! שתיהן יודעות את העבודה היטב.
בהצלחה בבחירה

• הוסף לסימניות
ברור שנחמי..
הכי כיף לערוך דברים שקריינה:p

• הוסף לסימניות
נחמי בלר.
ממליצה מאד.
אומנותי מאד ומקצועי.

במקום הרבה דיבורים פשוט כדאי להקשיב לפסי קול.
זה הכל!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמצאתי את מקצוע העתיד בשוק החרדי המוצף...
אין עוד קרייניות מקצועיות באמת בציבורינו חוץ מנחמי וכבי?

• הוסף לסימניות
אם את רואה את עצמך מתאימה לזה- אז קדימה :)

• הוסף לסימניות
אני לא מתאימה :(
על כל אחד להכיר את מקומו :)

• הוסף לסימניות
יש דווקא המון קרייניות בשוק החרדי אבל ביקשת רק מקצוענית מאוד לכן המליצו לך על נחמי, מה שאני יודעת זה שהיא בולטת מאד גם בציבור הכללי, לא רק אצלנו.

• הוסף לסימניות
יהיה מיותר להוסיף המלצה על נחמי בלר, אבל נחמד להמליץ על אנשי מקצוע מעולים.
כשתרצי להודות למי שהמליץ לך עליה, תזכרי גם אותי...

• הוסף לסימניות
-------

• הוסף לסימניות
טעות

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.

יש דווקא המון קרייניות בשוק החרדי אבל ביקשת רק מקצוענית מאוד לכן המליצו לך על נחמי, מה שאני יודעת זה שהיא בולטת מאד גם בציבור הכללי, לא רק אצלנו.

זה לא בדיוק נכון. תעשי חיפוש קצר בגוגל ותמצאי המון קריינים וקריניות בכל הסגנונות, הרבה מהם ברמה ענקית.
אצלינו זה חסר באופן נואש. הבחירה היא פחות או יותר בין שתי אפשרויות...
בא נאמר שאת לא מתחברת לסגנון הקול שלהן כי מתאים לך קול יותר נמוך/ גבוה/ בס /רך /קר שזה אפילו לא קשור למקצועיות כבר, אין לך לאן לפנות רק לציבור הכללי שקשה לעבוד איתו בטקסטים עיוניים ויהודיים.

• הוסף לסימניות
וואו תודה יקירות, איזה כיף לראות את הפרגונים כאן :)
ואכן ניתן להזמין כל סגנון קריינות לכל מטרה וטון :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה