מכירים קריינית סופר מקצועית?

• הוסף לסימניות
ממליצה על מלכי קופטייל (פישר)
קריינית מקצועית ברמות!!
קריינה כבר לכמה סרטים, מרכזיות, וגם דיבוב ומשחק לפלייבקים אומנותיים ותאטרון בובות
ובאמת היא מדהימה. כמובן הכי כדאי זה להאזין לפסקול שלה ולהחליט לבד...
לא תתחרטי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;2167514:
תודה לכולם.

זה לא בדיוק נכון. תעשי חיפוש קצר בגוגל ותמצאי המון קריינים וקריניות בכל הסגנונות, הרבה מהם ברמה ענקית.
אצלינו זה חסר באופן נואש. הבחירה היא פחות או יותר בין שתי אפשרויות...
בא נאמר שאת לא מתחברת לסגנון הקול שלהן כי מתאים לך קול יותר נמוך/ גבוה/ בס /רך /קר שזה אפילו לא קשור למקצועיות כבר, אין לך לאן לפנות רק לציבור הכללי שקשה לעבוד איתו בטקסטים עיוניים ויהודיים.

אני חסומה, אין לי אפשרות לבדוק.
בכל מקרה, אני משתדלת לא להתעסק עם הציבור הכללי,
מובן שלא ציינתי שנחמי שולטת שם על פלח שוק עיקרי כמו אצלנו,
אלא ציינתי שהיא בולטת גם שם, וזה ממה שאני שומעת בשטח.
בפועל - שוב, לא מתעסקת מבחינה עקרונית עם ציבורים שלא משלנו, לכן ייתכן מאוד שטעיתי ביחס לפריסה הציבורית, אבל לא ביחס לפריסה החרדית.

• הוסף לסימניות
למישהוא יש את פרטי התקשורת של נחמי בלר???
או האם למישהוא יש לתת לי שם של ילד שמקריין יפה במיוחד???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולמית אי;n4873324:
למישהוא יש את פרטי התקשורת של נחמי בלר???
או האם למישהוא יש לתת לי שם של ילד שמקריין יפה במיוחד???

פרטי התקשרות של נחמי:

אולפני נחמי בלר תקשורת.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> | 03-686-10-90

ואם את מעוניינת במישהי נוספת יש לי מה להציע לך
אפשר לפנות אלי במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה