מכירים שיר כזה? חידה.

• הוסף לסימניות
יש שיר מזל טוב לחתן וכלה,
לא מאוד מוכר, אבל ממש חמוד
שאני מנסה לאתר ולא מצליחה.
היה לי אותו, והוא נמחק לי.
אין לי מושג מי הזמר, ולא מה שם השיר.
אני יודעת את המילים.
אולי יש כאן מוכשר שיכיר ויוכל להעלות?

זה מתחיל ככה:
"ששון ושמחה, חתן וכלה, גילה ורינה דיצה וחדווה, אהבה ואחוה, ושלום ורעות, חתן וכלה היו ברוכים..."
יש לשיר כזה: "אוי-אויוי, אוי אויויוי".
ממשיך בברכות שנגמרות של פעם במילה הלילה: "ברכת השם - הלילה, אמן ואמן - הלילה... שפע ברכות - הלילה, שפע ברכות - הלילה"

היי, יש מאסטר שמזהה?

• הוסף לסימניות
יש שיר מזל טוב לחתן וכלה,
לא מאוד מוכר, אבל ממש חמוד
שאני מנסה לאתר ולא מצליחה.
היה לי אותו, והוא נמחק לי.
אין לי מושג מי הזמר, ולא מה שם השיר.
אני יודעת את המילים.
אולי יש כאן מוכשר שיכיר ויוכל להעלות?

זה מתחיל ככה:
"ששון ושמחה, חתן וכלה, גילה ורינה דיצה וחדווה, אהבה ואחוה, ושלום ורעות, חתן וכלה היו ברוכים..."
יש לשיר כזה: "אוי-אויוי, אוי אויויוי".
ממשיך בברכות שנגמרות של פעם במילה הלילה: "ברכת השם - הלילה, אמן ואמן - הלילה... שפע ברכות - הלילה, שפע ברכות - הלילה"

היי, יש מאסטר שמזהה?
זה?
נ.ב. עדיף להעלות בקשות כאלו באשכול לבקשת שירים ישנים, זה יותר אפקטיבי.

קבצים מצורפים

• 01-ששון ושמחה - א. ציון.mp3
    3.7 MB · צפיות: 275
  • הוסף לסימניות
שמעתי פעם גרסה יותר מקפיצה של השיר הזה יש למישהו? ומי שר את זה?

• הוסף לסימניות
מה השם הפרטי ואם יש גרסה יותר מקפיצה (כמו רמיקס אולי)

• הוסף לסימניות
חיפשתי ביוטיוב וזה השם אלי ציון בנו של ציון יחזקאל הפייטן

• הוסף לסימניות
נראה לי שהתכוונת לזה :)

קבצים מצורפים

• אלי ציון-ששון ושמחה.mp3
    4 MB · צפיות: 153

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה